Внимание ! За втора поредна година – ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА

Внимание ! За втора поредна година – ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ ПИСТ :

“ Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” организира спортен празник за служители и екипи от районните администрации.

Идеята на празника е възможност за тиймбилдинг на екипи от Столична община.

Чрез спорт „народна топка”, надиграване с народни танци, настроение и много изненади ще бъдат отличени най – атрактивните участници.

Спортната инициатива ще се проведе  на 16 юни от 14.00 часа на територията на Парк „Възраждане”, Зона Б 5, Спортен комплекс „Спортна София 2000”.

Като организатори, дирекция ПИСТ се е погрижила за добро настроение и награден фонд за участниците.

На специална  церемония ще бъде връчена престижна купа за Отбор на годината.

Спортният празник обхваща два етапа – състезание по народна топка върху игрища за плажен волейбол и надиграване с хора, съгласно регламент /приложение/.

За целта е необходимо да излъчите отбор от 6 участници /5+1консул/, равнопоставено участие на мъже и жени, както и определяне на резервни играчи /по Ваша преценка/.

В народните хора могат да се включат неограничен брой представители от районната администрация.

За участниците няма изисквания за брой състезатели, възраст и пол, а само желание за спортно участие и добро настроение

Инструктаж, техническа конференция и жребий за участващите отбори ще се проведат на Спортен комплекс „Спортна София 2000” от 13.30 часа. “

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА ВЪЛГАРИЯ :

“  Внимание !!!

За втора поредна година със съдействието на Софийска община, Дирекция“ Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ към Столична община и Федерация Народна топка България ще проведат ТУРНИР ПО НАРОДНА ТОКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА .       

Тази година турнирът ще бъде по ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА. Участие могат да вземат всички районни администрации в Столична община с капитан на всеки отбор Кмета от района. Домакин на събитието ще дъде миналогодишният победител район Сердика с капитан на отбора и кмет на район Сердика г-н Кръстев.

Купата от турнира е преходна и район Сердика, ако желае да задържи трофея, ще трябва да защити първото си място от миналата година. Турнирът ще се проведе в спортнен комплекс Спортна София 2000 в Зона Б5.
г-да Кметове, Стара Загора с кмет Живко Тодоров стана най-добър град за живеене, да видим сега коя Софийска районна администрация ще бъде най-добрият отбор по народна топка за тази година !!!!
Турнирът ще бъде в подкрепа на кампанията на Федерация Народна топка България “ ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА ! СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !“
 

Федерация Народна топка България изказва своите специални и искрени благодарности с много любов за най-работливия, за най-чаровния, за най-дейния и идеен екип , който е правил, прави и се надяваме да прави за спорта в България . Става дума за г-жа Ирена Димитрова, която е директор на Дирекция “ Превенция, интеграция, спорт и туризъм „( ПИСТ ) към Столична Община и целият екип от млади, амбициозни и добри хора ! Благодарим ви !

Купите за турнира по плажна народна топка за купата на Кмета са готови и очакват своите нови собственици с нетърпение. На 16 юни в петък от 14:00 започва състезанието в спортен комплекс Спортна София 2000 Зона Б5 :):):)

 

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Свържете се с нас на +359 885 94 84 96 – Ким Рейки 

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Внимание ! За втора поредна година - ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен