Топки

ОФИЦИАЛНИ ТОПКИ ЗА ИГРА НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ

За първи път в историята на този спорт в България има официално създадена Федерация призната от Световната асоциация и Европейската федерация, както и официална топка за игра с цветовете на българското знаме.

ТОПКИТЕ за ЗАЛА СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ  WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .

Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена .

Цената на топката е 22 лева без ддс ( с ддс 26,40 лв.)

 

 

Топката Mikasa DGB 850 за Народна Топка България®

Официална Международна топка MIKASA за DODGEBALL

Официална Международна топка MIKASA за DODGEBALL

Изградена е от много мека и висококачествена гума
Специален вентил
Butylgummiblase
Toп сцепление благодарение Nockenflder на повърхността
Дълъг срок на годност
Добро възпроизвеждане
Специална каучукова обвивка
Обиколка от 68 до 71.1 cm Тегло 385-405 грама
Размер : 8.5″инча

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Топката Mikasa DGB 850 за народна топка е изработена от много мека и висококачествена гума (Не Latexgummierung). Специален вентил и технологията на MIKASA -Butylgummiblase също удължaвa срока на годност на топката. Специалната повърхност от камерни полета по повърхността на топката дават възможност за още по-добър захват и  за по-добро сцепление.
Топката DGB 850 убеждава потребителите с добър дизайн, добро качество, със силата на захвата и с по-малък риск от нараняване.

DGB850

MIKASA DGB850 – Народна Топка България®

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg