Днес 12.06.2017 г. Федерация Народна топка България проведе съвместна тренировката по плажна народна топка

Днес 12.06.2017 г. Федерация Народна топка България  проведе съвместна тренировката по плажна народна топка в спортен комплекс СПОРТНА СОФИЯ 2000, която премина много изморително и ползотворно.

На гости ни бяха оттбора по народна топка от Университета в Шефилд – Англия, ( Sheffield University Dodgeball – Sheffield Arrows Dodgeball club) . 37 играча, които се занимават професионално с народна топка. За информация ще добавя, че в Англия има общо 94 клуба по народна топка.

Изиграхме заедно 10 игри по новите световни правила и след това заедно играхме и по нашите български правила. Беше забавно и интересно ! Отбора на Възраждане начело със своя капитан г-жа Савина Савова се представиха отлично ! На финала получихме подарък от нашите гости официалната тениска за игра на университета, а ние подарихме три официални топки за игра от Федерация Народна топка България за техния клуб и за витрината на Университета в Шефилд!

Федерация Народна топка България върви по своя път на развитие и се радваме, че получаваме подкрепата на Световната Асоциация по народна топка с Президент Том Хиксън и Европейската федерация с президент Макс Голда !

 

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Свържете се с нас на +359 885 94 84 96 – Ким Рейки 

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Днес 12.06.2017 г. Федерация Народна топка България проведе съвместна тренировката по плажна народна топка"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен