DBFB участва на тиймбилдинг организиран от нашите партньори от FUSION ACADEMY

На 15.06.2017г. DBFB участва на тийм билдинг организиран от нашите партньори FUSION ACADEMY !

Нашите партньори от Фюжън Академи, които създадоха клуб по народна топка ФЮЖЪН АКАДЕМИ, поканиха Федерация Народна топка България да вземе участие на организиран от тях тийм билдинг на фирма PAYSAFE.

В събитието взеха участие над 750 човека служители на фирмата поръчител от цяла Европа, а Федерация Народна топка България отговаряше за спортния дух на служителите.

Създадоха се три игрища за Народна топка на тревните площи в комплекса Пирин Голф, където се проведе турнир по народна топка по новите световни правила на играта.  Участие взеха 250 състезатели, които бяха разделини на 25 отбора от по 10 човека. Близо 4 часа бяха необходими , за да излъчим победител от турнира. Всички се забавляваха и определено се измориха от напрежението на игрището. Най-оспорван се оказа единият полуфинал, в който след три допълнителни игри от по 5 минути, най-накрая излъчихме един финалист, който бе съставен от смесен състав мъже, жени и всички, от различни европейски страни, което доказва още веднъж, че СПОРТА DODGEBALL е много популярен в световен мащаб.

Тъй като голяма част от играчите имаха познания за правилата на играта, за нас представителите на Федерация Народна топка България съдийството се оказа лесна задача, а спортменското отношение между играчите бе на изключително високо ниво .

Президента на Федерация Народна топка България г-н Ким Рейки благодари лично за поканата на г-н Иво Паскалев – изпълнителен директор на Фюжън Академи за възможността да популяризираме спорта в тази част на България – Пирин Планина !

Ето и няколко снимки от събитието :

DODGEBALL TEAM BUILDING

 

 

 

 

 

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Свържете се с нас на +359 885 94 84 96 – Ким Рейки 

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

Няма отговори за "DBFB участва на тиймбилдинг организиран от нашите партньори от FUSION ACADEMY"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен