ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 16.06.2017

ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 16.06.2017

“ Благодаря на Дирекция ” Превенция, интеграция, спорт и туризъм” към Столична община с директор г-жа Ирена Димитрова за наградата и се надявам в бъдеще Федерация Народна топка България да си сътрудничи все по-успешно с дирекция ПИСТ, за да развиваме заедно спортната култура на малки, големи и още по-големи спортисти. Ще продължаваме да развиваме спорта Народна топка / Dodgeball в подкрепа на София Европейска Столица на спорта 2018!“

Президент Федерация Народна топка България Ким Рейки 

На събитието се събраха около 300 човека участници и отделно десетки гости, приятели и просто зрители.

14 отбора от 10 районни администрации от Столична община всеха участие в таз годишния турнир по плажна народна топка за купата на кмета. Най-много участници имаше от район Кремиковци – 50 човека, от които 30 бяха разделини на три отбора, а останалите 20 взеха участие на народни танци.

След всяка среща на горещия пясък имаше и надиграване по народни танци на съседния терен . Битката и на двете места беше ожесточена. Някои администрации предвидливо си носеха народни носии, за да бъдат по-атрактивни и естествено имаха предимство.

Тактически повечето отборите на районните администрации се разделиха на две, за да могат да имат по-голям шанс за победа.

Първо място на плажния турнир по народна топка за купата на кмета е за Район Студентски с кмет г-н Димитър Дилчев

 

Второ място за Район Сердика с кмет г-н Тодор Кръстев

Трето място за Район Възраждане с кмет г-жа Савина Савова

Ето и обща снимка на първите три отбора тази година :

Ето това е екипът на Дирекция ПИСТ , който направи чудеса от храброст , за да организира за втори път това чудесно събитие. На снимката са трима предствители на Федерация Народна топка България, а в средата със синята тениска е г-жа Ирена Димитрова, която е директор на Дирекция “ Превенция, интеграция, спорт и туризъм. “  към Столична община.

Мис и Мистър Народна топка г-жа Савина Савова-кмет на район Възраждане , г-н тодор Кръстев-кмет на район Сердика и в средата представител на победителите Велина Влахова от район Студентски с кмет г-н Димитър Дилчев!

 

 

 

sdr

dav

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Свържете се с нас на +359 885 94 84 96 – Ким Рейки 

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 16.06.2017"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен