Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“

ТУРНИР ПО НАРОДНА ТОПКА “ЗАЕДНО МОЖЕМ И ДА СПОРТУВАМЕ”

Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) организира Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“. Турнирът ще се проведе на 13 май (събота) от 10 часа в двора на 73 СОУ „Владислaв Граматик“. 
Генерален спонсор на събитието е Съюз на пивоварите в България с подкрепата на Федерация “Народна топка – България”, но не и без съдействието на Дирекция “Превенция, интеграция, спорт и туризъм” на Столична община в лицето на г-жа Ирена Димитрова.

Турнирът се осъществява и със съдействието на на Регионален център – София – град, Столична община, Национален институт за образование и приобщаващи политики, Банка за приобщаващи средства и технологии, teach.bg и 73 СОУ „Владислав Граматик“.

За поредна година деца със и без специални потребности на отборен принцип ще се борят за купите и медалите на Регионален център – София-град.
Организаторите, генералния спонсор и партньорите са подготвили много изненади както за децата, така и за родителите и учителите им.
Поканени са всички деца, родители, ресурсни и общообразователни учители, които искат да станат свидели на приобщаващата сила на играта Народна топка.
Ако сте родител, ресурсен или общообразователен учител и желаете да доведете своите деца или отбор – моля регистрирайте имената им на office@narubg.org
Събитието е по проект „Народна топка за Социално включване“ на НАРУ и е в подкрепа на програма „Родители, вие може да повлияете“ на Съюза на пивоварите в България.

Събитието ще се проведе съвместно с Федерация Народна топка България. На турнира ще присъства лично президента на федерацията Константин Миладинов- Kim Reiki .

Благодарим на Столична община в лицето на кмета г-жа Йорданка Фандъкова, на г-жа Ирена Димитрова  от Дирекция “ПРЕВЕНЦИЯ, ИНТЕГРАЦИЯ, СПОРТ И ТУРИЗЪМ” и нейния екип за оказаната подкрепа. 

Повече информация за Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) може та намерите ТУК 

Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“ – 13.05.2017

Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) в лицето на г-жа Лиляна Минкова организира Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“. Турнирът се проведе на 13 май (събота) 2017 от 10 часа в двора на 73 СОУ „Владислaв Граматик“.
Генерален спонсор на събитието бе Съюз на пивоварите в България с подкрепата на Федерация “Народна топка – България”, но не и без съдействието на Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ на Столична община в лицето на г-жа Ирена Димитрова !

Предлагаме ви да разгледате част от снимковия материал от събитието :

г-жа Лиляна Минкова ( втората от ляво на дясно ) Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ)

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Dodgeball friendly match Bulgaria-Pakistan ( 6: 7 )
https://www.narodnatopka.com/
Special prize for Tom Hickson from Dodgeball Federation Bulgaria – “Tree of success” ( a certificate of uniqueness)
handmade by Fusion Academy (Yordan Konov, Stefaniq Krumova)http://fusionacademy.bg/and the prize for our friends from Pakistan Dodgeball Federation about Dodgeball Friendly Match Bulgaria-Pakistan 11.11.2016.
Tom Hickson President Word Dodgeball Association , www.planetdodgeball.com #worlddodgeballassociation
Kim Reiki President Dodgeball Federation Bulgaria ,
Yordan Terziev – Vice President DBFB
Yordan Konov – Vice President DBFBНСА “Васил Левски”, София/National Sports Academy “Vassil Levski”, Bulgaria.

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен