ВЪЗРАЖДАНЕ СПОРТУВА 2017

ВЪЗРАЖДАНЕ СПОРТУВА 2017

Федерация Народна Топка България ще участва в още една инициатива за деня на българския спорт 17 май в спортен комплекс “ СПОРТНА СОФИЯ 2000 „в ЗОНА Б5.  На това чудесно събитие ще проведем турнир по народна топка между отборите на 7 училища от район Възраждане, а след турнира ще запознаем децата с новите световни правила на народна топка, по които вече играят в 59 държави по света, които са част от Световната Асоциация по народна топка ( WORLD DODGEBALL ASSOCIATION – WDA ).

От година и половина България в лицето на Федерация Народна топка България ( Dodgeball Federation Bulgaria ) също е част от WDA , както и част от Европейската Федерация по народна топка ( European Dodgeball Federation – EDBF ). По този повод е необходимо да играем по новите световни правила, които са малко по-различни.

Необходимо е в бъдеще да обучаваме съдии и треньори, да създадем национален отбор за мъже, жени и смесен състав. Целта ни е в скоро време и България да участва на Световно и Европейско първенство, както всички останали 58 държави в света. 

Скъпи Деца, Родители, Приятели и съмишленици на спорта народна топка. В този спорт вече има възможност за професионално развитие без възрастови ограничения ! Запомнете това ! 

Специални благодарности за съдействието на Дирекция “Превенция, интеграция, спорт и туризъм” на Столична община в лицето на г-жа Ирена Димитрова !


На 17 май от 10:00 ч. в многофункционален спортен комплекс „Спортна София „Зона Б-5“ за втори път район „Възраждане” ще отбележи Деня на българския спорт и Международния ден на предизвикателството със спортен празник „Възраждане спортува 2017” за учениците от учебните заведения на Района със спортни състезания по: футбол, волейбол, баскетбол, народна топка, петанк, тенис на маса и теглене на въже в две възрастови групи – 4-ти клас и 5 и 6 клас.
РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ” ПОДАРЯВА СПОРТЕН ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ 17 МАЙ

Официалната церемония за награждаване на победителите ще започне в 13:30 ч. Купите на победителите ще бъдат връчени от кмета на район „Възраждане”-СО Савина Савова, един от най-титулуваните български спортисти, борец в стил класическа борба – Александър Томов, носител на три олимпийски медала, петкратен световен шампион, петкратен европейски шампион, световен студентски шампион, двукратен европейски вицешампион и футболната легенда, треньор №1 на ХХ век на България – Димитър Пенев, треньорът на националния ни отбор  по футбол, реализирал най-големият успех за българския футбол – 4 място на Световното първенство  по футбол в САЩ през 1994, Асен Марков, представител на ММС, президента на Федерация Народна топка България г-н Ким Рейки, заместник-кметовете на район „Възраждане” Татяна Димитрова и арх. Николай Диков.

Проектът „Възраждане спортува 2017” се реализира от район „Възраждане” в партньорство с учебните заведения в Района, финансиран от Програма за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община, в подкрепа на „София –  Европейска столица на спорта 2018“. Проектът  популяризира спорта като здравословен начин на живот, възможности за социализация и интеграция чрез спорт на децата от социално уязвими групи, деца в риск и деца от ромската етническа общност, както и дейностите от инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018“.

За допълнителна информация: 0888 26 88 41

 

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Dodgeball friendly match Bulgaria-Pakistan ( 6: 7 )
https://www.narodnatopka.com/
Special prize for Tom Hickson from Dodgeball Federation Bulgaria – “Tree of success” ( a certificate of uniqueness)
handmade by Fusion Academy (Yordan Konov, Stefaniq Krumova)http://fusionacademy.bg/and the prize for our friends from Pakistan Dodgeball Federation about Dodgeball Friendly Match Bulgaria-Pakistan 11.11.2016.
Tom Hickson President Word Dodgeball Association , www.planetdodgeball.com #worlddodgeballassociation
Kim Reiki President Dodgeball Federation Bulgaria ,
Yordan Terziev – Vice President DBFB
Yordan Konov – Vice President DBFBНСА “Васил Левски”, София/National Sports Academy “Vassil Levski”, Bulgaria.

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "ВЪЗРАЖДАНЕ СПОРТУВА 2017"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен