Днес премина още едно събитие на Федерация Народна топка България в 52 ОУ „Цанко Церковски“

Днес премина още едно събитие на Федерация Народна топка България в 52 ОУ „Цанко Церковски“.

Днес от 10.00 до 12 часа се проведе традиционният спортен празник за учениците от 52 ОУ в квартал Бояна с директор г-н Данко Калапиш. Федерация Народна топка България взе участие на събитието по покана на родители и учители. Това бе поредната стъпка в инициативата на федерацията “ ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДН ТОПКА! СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !“.

Искрящи усмивки на деца, радостни учители, доволни родители и над 200 участници.

Участваха над 200 деца от 1-ви до 7 клас в състезанието по народна топка. Запознахме всички ученици с новите световни правила на спорта . Децата слушаха с интерес представянето на правилата от г-н Йордан Конов, който е вицепрезидент на Федерация Народна топка България и президент на клуб по народна топка FUSION . Всички се забавлявахме много. Някои от децата изявиха желание да се запишат да тренират в трите новосъздадени софийски клуба по народна топка – “ The Smarts, “ Fusion“ , “ Приказка без край“.

ФЕДЕРАЦИЯТА се надява,  тези деца да са бъдещи състезатели в националния отбор на България по народна топка, с който да участваме на Световни, Европейски и Олимпийски първенства.

Благодарим за поканата, която ни отправиха учителите от 52 училище и се надяваме в бъдеще време отношенията ни да се превърнат в традиция.

cof

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !


Dodgeball friendly match Bulgaria-Pakistan ( 6: 7 )
https://www.narodnatopka.com/
Special prize for Tom Hickson from Dodgeball Federation Bulgaria – “Tree of success” ( a certificate of uniqueness)
handmade by Fusion Academy (Yordan Konov, Stefaniq Krumova)http://fusionacademy.bg/and the prize for our friends from Pakistan Dodgeball Federation about Dodgeball Friendly Match Bulgaria-Pakistan 11.11.2016.
Tom Hickson President Word Dodgeball Association , www.planetdodgeball.com #worlddodgeballassociation
Kim Reiki President Dodgeball Federation Bulgaria ,
Yordan Terziev – Vice President DBFB
Yordan Konov – Vice President DBFBНСА “Васил Левски”, София/National Sports Academy “Vassil Levski”, Bulgaria.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Днес премина още едно събитие на Федерация Народна топка България в 52 ОУ „Цанко Церковски“"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен