Внимание ! За трета поредна година – ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 2018!

Внимание ! За трета поредна година – ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 2018!

ТУРНИРЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 22.06.2018 г. ОТ 13:00  на територията на Парк „Възраждане”, Зона Б 5, Спортен комплекс „Спортна София 2000”.

Със специалното съдействие на Столична община в лицето на кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, заместник кмет г-н Тодор Чобанов и г-жа Ирена Димитрова директор на ПИСТ.

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ ПИСТ Дирекция “ Превенция, интеграция, спорт и туризъм“:

“ Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” организира спортен празник за служители и екипи от районните администрации.

Идеята на празника е възможност за тиймбилдинг на екипи от Столична община.

Чрез спорта „народна топка”, настроение и много изненади ще бъдат отличени най – атрактивните участници.

Спортната инициатива ще се проведе  на 22 юни от 13.00 часа на територията на Парк „Възраждане”, Зона Б 5, Спортен комплекс „Спортна София 2000”.

Като организатори, дирекция ПИСТ се е погрижила за добро настроение и награден фонд за участниците.

На специална  церемония ще бъде връчена престижна купа за Отбор на годината.

Спортният празник обхваща два етапа – състезание по народна топка върху игрища за плажен волейбол и представяне на новите световни правила на народна топка DODGEBALL .

За целта е необходимо да излъчите отбор от 6 участници /5+1консул/, равнопоставено участие на мъже и жени, както и определяне на резервни играчи /по Ваша преценка/.

В  могат да се включат всички представители от районните администрации.

За участниците няма изисквания за брой състезатели, възраст и пол, а само желание за спортно участие и добро настроение

Инструктаж, техническа конференция и жребий за участващите отбори ще се проведат на Спортен комплекс „Спортна София 2000” от 13.00 часа. “

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА ВЪЛГАРИЯ :

“  Внимание !!!

За трета поредна година със съдействието на Софийска община, Дирекция“ Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ към Столична община и Федерация Народна топка България ще проведат ТУРНИР ПО НАРОДНА ТОКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА .       

Тази година турнирът ще бъде по ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА. Участие могат да вземат всички районни администрации в Столична община с капитан на всеки отбор – Кметът от района. Домакин на събитието ще бъдат миналогодишният победител район Студентски с капитан на отбора и кмет на район Студентски г-н Дилчев.

Купата от турнира е преходна и район Студентски , ако желае да задържи трофея, ще трябва да защити първото си място от миналата година. Турнирът ще се проведе в спортнен комплекс Спортна София 2000 в Зона Б5.
г-да Кметове, да видим сега коя Софийска районна администрация ще бъде най-добрият отбор по народна топка за тази година !!!!
Турнирът ще бъде в подкрепа на кампанията на Федерация Народна топка България “ ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА ! СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !“
 

Федерация Народна топка България изказва своите специални и искрени благодарности с много любов за най-работливия, за най-чаровния, за най-дейния и идеен екип , който е правил, прави и се надяваме да прави за спорта в България . Става дума за г-жа Ирена Димитрова, която е директор на Дирекция “ Превенция, интеграция, спорт и туризъм „( ПИСТ ) към Столична Община и целият екип от млади, амбициозни и добри хора ! Благодарим ви !

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Внимание ! За трета поредна година - ТУРНИР ПО ПЛАЖНА НАРОДНА ТОПКА ЗА КУПАТА НА КМЕТА 2018!"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен