Клуб по народна топка „THE SMARTS“ започва набирането на състезатели от следните възрастови групи : 

Клуб по народна топка „THE SMARTS“ започва набирането на състезатели от следните възрастови групи :
– 7 – 9г. по българските правила
– 10 – 11г. по новите DODGEBALL правила
– 12 -13г. по новите DODGEBALL правила
– 14 – 15г. по новите DODGEBALL правила
– 16 – 18г. по новите DODGEBALL правила
– над 18 г. на професионално ниво без възрастови ограничения по новите DODGEBALL правила

Тренировките ще се провеждат от 19:00 до 20:00 във вторник и четвъртък всяка седмица от 29.05. в комплекс Спортна София 2000 – Зона Б-5 на ул. „Българска морава“ 2, 1303.
Месечните такси за желаещите са 59 лева на месец за летния сезон. Заниманията с този спорт ще се провеждат на открито на пясък и изкуствена трева.
Състезателите ще бъдат подготвяни за участие в първенството на страната Супер Лигата на България по народна топка ( SDL – BULGARIA , SUPER DODGEBALL LEAGUE BULGARIA ) , както и за купата на страната DBFB cup. Отборът ще се подготвя и състезава във всяка една възраст с три състава Мъже, Жени и Смесен състав.
за контакт:
Ким Рейки +359 885 94 84 96
Йордан Терзиев +359 899 17 29 13

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, инвеститори, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Няма отговори за "Клуб по народна топка "THE SMARTS" започва набирането на състезатели от следните възрастови групи : "


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен