Федерация Народна топка България ще участва на “ Татко и аз „

Федерация Народна топка България ще участва на това чудесно събитие на 17 юни от 11:00 в комплекс Спортна София 2000 Зоба Б-5 на ул.Българска морава 2. Всеки , който желае да се запознае със спорта Народна топка и с новите световни правила е добре дошъл и в последствие, ако желае, може да се запише да тренира в един от нашите клубове. Заповадайте на 17 юни и се насладете с нас на спорта народна топка !

Международният ден на бащата, който традиционно се отбелязва в края на юни, отново ще се превърне в спортен празник за деца и родители. Третото издание на „Татко и аз“ ще се проведе на познатото място в столицата – спортен комплекс „Спортна София“ (ул. Българска морава 2), на 17 юни от 11:00 часа, а на разположение на участниците ще бъдат над 10 различни спорта.

Всеки малчуган ще може съвсем безплатно да получи нови знания и умения в познати и непознати спортни дисциплини. За най-старателните деца ще има награди и медали, а родителите са повече от добре дошли да се включат в тренировките.

 

СЪБИТИЕТО СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ ФОНАДАЦИЯ “ БАЩИНСТВО “ .

МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЕЙЙНОСТТА НА ФОНДАЦИЯТА НА АДРЕС…БАЩИНСТВО

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Федерация Народна топка България ще участва на " Татко и аз ""


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен