Казвам се Милко Петров

Казвам се Милко Петров и съм Доктор във Ветеринарен Кабинет Via Vet Medica. Лекувам домашни животни  в кабинет, който е в центъра на София. При мен идват различни хора, които се отнасят отговорно към здравето на любимите си животни. Ким Рейки е един от тях.
Намира общ език с всички, които ме посещават. Уважението към мнението на другите е основното му качество.Затова се изненадах от проявлението, но не и от същността на идеята, която Константин Миладинов разработва – да се върне народната топка на игрищата в България, да се възроди колективният състезателен дух, да се открие ново занимание, носещо приятни изживявания. Пък и около игрищата ще има място за малките членове на семействата, които аз лекувам.

Чистите намерения и екипността са от малкото неща, които ни връщат чрез спорта към морала. Така усещам идеята на Ким Рейки, който постигна израстването на новия модел „народна топка” с много труд и лични средства.

В разговори с други просветени за бъдещото развитие на народната топка те не пропускат да изразят възхищението си от предимствата, които този спорт може да донесе. Всички си спомнят ранното си детство и се радват, че  познатата игра може да се превърне в нещо полезно и зрелищно. А съвременните средства за популяризиране и поддържане на интерес дават добра прогноза за това.

Известността на Ким Рейки в съвременните медийни формати е гаранция за време, в което народната топка ще има отделна рубрика в спортните сайтове, а репортажите от състезанията по този спорт ща бъдат първи в спортните новини.

Телефон за контакт : +359 879 655 696

Доктор Милко Петров с грамота за принос в развитието на ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ !

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Казвам се Милко Петров"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен