ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ще вземе участие на Кулинарния фестивал TABIET SOFIA

ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ще вземе участие на Кулинарния фестивал TABIET SOFIA от 28.04 – 01.05. в ПАРК ВЪЗРАЖДАНЕ  в спортната зона, където в рамките на четерите дни от 15:00 до 17:00 ще играем народна топка и ще ви представим новите световни правила.

Федерацията ще представи на гостите на събитието новите световни правила на спорта, по които ще се играе за в бъдеще, ако искаме България да е част от световния спорт. За първи път в историята на този спорт в България ще ви покажем новите официални топки, ще ви разкажем интересни факти за играта, ще ви информираме за новосъздадените клубове в страната и ще поиграем заедно.  Желаещите да поиграят народна топка ( без възрастови ограничения) могат да се запишат за участие на файсбук страницата на федерацията или на място по време на фестивала.

Гостите ще имат възможност да се запознаят лично с представители на всеки клуб и при желание от тяхна страна могат да се запишат да тренират при тях, да участват в състезанията и турнирите в страната организирани от Федерация Народна топка България.

Това събитие е част от кампанията на Федерация Народна топка БългарияДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА. СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !” .

Заповядайте 28.04 – 01.05. в ПАРК ВЪЗРАЖДАНЕ!  Вход свободен ! 

Адресът може да открието ето ТУК ПАРК ВЪЗРАЖДАНЕ !

Ето и програмата за събитието през трите дни !

изтегли  Програма София (1)

 

Кулинарно-музикални фестивали “TABIET” тръгват на турне в цяла България. Първата спирка на уникалния керван е парк „Възраждане” в София, където от 28 април до 1 май хора от всички поколения ще могат да се забавляват, да се наслядят на майсторството на готвачи от цял свят, да се включат в множество културно-развлекателни атракциони, танцови уъркшопи и спортни турнири.

“TABIET” – кулинарен фестивал е комбинация от всекидневни БЕЗПЛАТНИ тематични концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и др., надсвирвания и надигравания на популярни оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семейства с голям лунапарк, детски атракциони, турнири по футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, народна топка, белот, табла и още множество игри с над 1500 награди.

Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

“TABIET” е не просто фестивал! “TABIET” е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.

Очаквайте ексклузивна информация за звездите, които ще се включат в отделните издания на “TABIET” – кулинарен фестивал.

 

Очакваме ви в Sofia, Bulgaria от 28 април до 1 май в Парк Възраждане
Записвания за кулинарно или музикално участие на
☎️0888 30 40 83, ☎️0889 76 46 06
Повече информация за събитието можете да намерите на TabietSofia-Кулинарен Фестивал
Заповядайте, да се забавляваме заедно! ? С медийното партньорство на Blitz.bg и Blitz Sport.
#TabietFest #TabietSofia #Tabiet

Ето и малко по-подробна информация за фестивала, но преди това бихме искали да изкажем нашата благодарност лично към организатова на фестивала г-н Янислав Енчев, който ни се довери и ни покани да участваме на това събитие, което ще се проведе многократно през годината в различни градове в страната. За нас това е чудесна възможност да популяризираме дейността на Федерация Народна топка България в цялата страна. Благодарим за подкрепата ви г-н Енчев ! 

ТАБИЕТ СОФИЯ
Кулинарен фестивал на вкусове и ритми

28.04-01.05. 2017 ПАРК ‘Възраждане“

Фестивалът представя балканския начин на живот чрез типичната кухня и музика.

Разнообразие от кулинарни стилове, фолклор и съвременни хитове, многобройни забавления създават вълнуващи емоционални преживявания.

ТАБИЕТ СОФИЯ
Целодневно забавление и незабравими преживявания

Празникът на кулинарията и музиката предлага много забавления и незабравими преживявания.
На фирмите участници предоставя платформа за атрактивно презентиране на широка гама продукти, съчетано с демонстрации, уъркшопове и специални събития. Парк „Възраждане“ разполага с модерни зони за експозиции, делови контакти и отдих, осигуряващи комфортна среда за изложителите и гостите.
Посетителите могат да видят уменията на изявени майстори готвачи, да се насладят на множество кулинарни изкушения, да се забавляват с концерти и състезания.
Богатата програма пренася в света на балканското културно многообразие и стил на живот.

За информация: facebook- Tabiet

БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВКУСОВЕ И РИТМИ
28.04-01.05 2017 година
ПАРК „Възраждане“

☑ Събитие с оригинална концепция и визия
☑ Сцена за традиционна и модерна кулинария
☑ Бизнес изява в един от водещите изложбени центрове на Югоизточна Европа
☑ Нови възможности за PR и рекламна активност
☑ Скъсяване на дистанцията между производители и потребители
☑ Емоционални срещи с балканската култура
☑ Тематични вечери на страните участници
☑ Уъркшопове за балкански танци
☑ Интеарактивни игри и награди
☑ Безплатно целодневно забавление
☑ Атракциони от страната и чужбина
☑ Надяждания и надпивания
☑ Надсвирване между популярни балкански оркестри
☑ Зони за изложители
☑ Зони за занаяти
☑ Спортни зони

ТАБИЕТ СОФИЯ

ТАБИЕТ СОФИЯ е впечатляваща комбинация от всички елементи на добре прекараното време: вкусна храна, хубава музика, танци и забавления.
Събитие, завладяно от духа на Балканите.

КУЛИНАРНА ЗОНА
Показва кулинарното многообразие на региона. Ценителите ще се запознаят с автентичната кухня на всички балкански страни и с тенденции в европейската кухня, ще се потопят в една феерия от вкусове. Наред с това ще видят как се приготвят типични ястия, ще научат тънкости за тяхното аранжиране и поднасяне.

МУЗИКАЛНА ЗОНА
Специална сцена събира някои от най-големите балкански артисти, както и самодейни трупи. Музика, песен и танц се преплитат в едно грандиозно шоу на балканския ритъм и емоции. Перфектен звук и оригинална визия правят усещането още по-вълнуващо и завладяващо.

ЗОНА ЗА ЕКСПОЗИЦИИ И АТРАКЦИИ
Български и чуждестранни фирми показват своите продукти на щандове с елегантни визуални решения. Демонстрации и кулинарни атракции, спортни турнири, забавни игри, състезания и конкурси правят експозициите още по-интересни за посетителите. Този начин на представяне сближава бизнеса и потребителите, като ги свързва в едно съвместно преживяване.

За контакти: Янислав Енчев – тел.: 0888 30 40 83

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ще вземе участие на Кулинарния фестивал TABIET SOFIA"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен