Първото събитие за 2017 г. е в събота 25.03. от 10:00 в спортен комплекс “ Спортна София 2000 “ в Зона Б5

Федерация Народна топка България и клуб по народна топка “ Фюжън Академи “ организират първото спортно събитие за 2017 година на 25.03. от 10:00 часа в спортен комплекс “ Спортна София 2000 “ в Зона Б5.

Комплексът разполага с преместваеми трибуни за 150 седящи зрителски места.

Комфортът от престоя в спортния оазис се допълва от:

 • Алейно и спортно осветление
 • Собствен паркинг
 • Стоянка за велосипеди
 • Кафе-клуб за отдих и възстановяване

Адресът , на който се намира комплекса може да откриете ТУК !!!

Времето постепенно започва да се затопля и да пробужда природата за нови усмихнати и слънчеви дни. По повод първа пролет искаме да поканим вас и вашите деца на спортен полуден с много спорт, движение и забава.

Преди няколко седмици НАРОДНА ТОПКА беше признат и за официален спорт от НСА. В цял свят вече се организират професионални срещи по народна топка, надяваме се в близко бъдеще да имаме и нашия национален отбор ЗА МЪЖЕ. ЖЕНИ И СМЕСЕН СЪСТАВ.

Събитието в събота 25 март има за цел да популяризира играта и да запознае гостите на събитието с новите световни правила на играта, по които ще се играе за в бъдеще. Входът е свободен !

Ще представим на децата и техните родители официалната топка за игра за първи път в историята на този спорт в България. Топката е одобрена официално от Световната асоциация по народна топка и лично от Президента Том Хиксън.

Спорта се играе на няколко настилки :

 • в зала
 • плажна народна топка
 • народна топка на сняг
 • народна топка на батут
 • народна топка навсякъде в природата

За тази цел сме ангажирали настилка с изкуствена трева, а който желае може да поиграе отборно и на пясъчното игрище в комплекса.

В София вече съществуват три клуба по народна топка – клуб “ The Smarts“ , клуб “ Фюжън Академи“ и клуб “ Приказка без край“.

Гостите ще имат възможност да се запознаят лично с представители на всеки клуб и при желание от тяхна страна могат да се запишат да тренират при тях, да участват в състезанията и турнирите в страната организирани от Федерация Народна топка България.

Това събитие е част от кампанията на Федерация Народна топка България “ ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА. СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !“ .

Заповядайте на 25.03.17г. от 10:00 часа. Вход свободен ! 

 

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Първото събитие за 2017 г. е в събота 25.03. от 10:00 в спортен комплекс " Спортна София 2000 " в Зона Б5"


  Искаш да кажеш нещо??

  HTML е позволен