Ние сме строителна фирма Контракт Сити

Ние сме строителна фирма Контракт Сити. Развиваме дейността си в областта на проучването, проектирането, изграждането на жилищни сгради и търговията с недвижими имоти. За нас усещането за дом и уют не започва след прага на входната врата. То ви посреща още на улицата, на детската площадка до сградите, които сме изградили за вас и вашите деца.

Ние мислим мащабно и действаме в цялост. Вече над 25 години с любов към работата, страст към развитието, постоянство в принципите и човещина в отношенията ние създаваме усмивки по лицата на нашите клиенти. А те ни оценяват, като ни препоръчват, както и като се връщат при нас за нови предложения.

Всеки, който желае, може да получи повече информация за нас ето ТУК КОНТРАКТ СИТИ !!!

Една идея може да се оцени по реализацията й. Реализацията на идеята на Константин Миладинов-Ким Рейки да възроди народната топка в нашата страна е налице. Вече има клубове в шест области.

Ние всички познаваме играта на народна топка от детските си години. Новите правила  се различават малко от нашите спомени, но правят играта още по-интересна и динамична. Настроението, което създава и възможността да играем заедно – малки и големи е чудесна възможност да прекараме повече време с нашите деца.

Подкрепихме Федерация „Народната топка България”, защото споделяме тяхната кауза – „народната топка да се върне в училищните зали и дворове, хора от различни социални групи да могат да играят на кварталните игрища.”

 Пожелаваме успех на Константин Миладинов-Ким Рейки и на Федерация „Народната топка България”.

ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ изказва благодарност към строителна фирма КОНТРАКТ СИТИ за оказаната подкрепата. С тяхна помощ ще закупим топки с цветовете на българското знаме, които ще раздадем на малки и големи . Благодарим ви за доверието !

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Ние сме строителна фирма Контракт Сити"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен