Казвам се Иво Паскалев и съм директор на Fusion Academy

Казвам се Иво Паскалев и съм директор на Fusion Academy

ПРЕДСТАВЯНЕ

Иновативно преподаване и креативно учене

Fusion Academy е частна академия, предлагаща висококачествени обучения по езици и изкуства за деца и възрастни. Като екип, работещ в сферата на обученията и изкуствата, приемаме за своя мисия и цел да развиваме цялостно децата посредством синтез на образователните методи, да стимулираме развитието на груповата креативност, да спомогнем за въвеждането на красота и хармония в нас и в средата, в която живеем.

Ние възприемаме всяко дете като пълноправен партньор, който носи голям потенциал, и наша основна задача е процесът на обучение от относително външен процес за обучение на техники и съобщаване на информация да премине в процес на пробуждане на по-дълбоки творчески възможности.

За да бъде цялостно развитието на детето, то трябва да изгради пълноценно и своя физически аспект и да бъде здраво. Най-доброто средство за това е спортът.

Поради тази причина Fusion Academy учреди спортен клуб по Народна топка, в подкрепа инициативата за развитие на този спорт в България.

РЕФЕРЕНЦИЯ

Здравейте,

Казвам се Иво Паскалев и съм директор на Fusion Academy – частна академия, предлагаща висококачествени обучения по езици, БЕЛ, математика и изкуства за деца и възрастни. Повече от 8 години се занимавам с преподавателска и методическа дейност и смея да твърдя, че имам поглед над развитието на съвременните деца. Изключително умни и креативни, но за съжаление покрай многото задачи и уроци в и извън училище рядко им остава време за спорт.

Успяхме да създадем неповторим център, даващ на децата множество възможности в изкуството и езиците. Деца на възраст от 4 до 14 г. развиват преди всичко своята креативност, придобивайки умения и знания в курсове като класическо рисуване, дигитални изкуства, дизайн и проектиране, моден дизайн, моделиране, съвременен танц, театър и актьорско майсторство, езикови курсове и много други. Успяваме да ги вдъхновяваме, да откриваме и развиваме най-доброто от тях, да им разкрием бъдещи възможности за реализация в живота.

От всичко това, което ви изброих, сами разбирате, че работим предимно  за цялостното развитие на децата. Развитието на интелекта и емоциите, събуждането на творческите способности у децата не може да бъде отделено от физическото развитие и здраве. Здравият дух вирее в здраво тяло, затова отдавна мечтаем да развием спорта в нашата Академия.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Казвам се Иво Паскалев и съм директор на Fusion Academy"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен