Здравейте, Казвам се Йордан Конов !

Здравейте, Казвам се Йордан Конов !

Работя в сферата на интериорния дизайн. Също така водя курс по дизайн за деца на възраст 9 – 14год. Познавам Народна топка отблизо. Като ученици я играехме постоянно в училище, а като възрастен имах удоволствието да участвам на приятелски мач от световно ниво между отборите на България и Пакистан. Много динамичен и зареждащ спорт. Изграждащ физика, характер и екипни умения. Социален и непретенциозен. Подходящ за деца и възрастни.

Убеден съм, че има бъдеще и в България. С Константин Миладинов-Ким Рейки съм работил по няколко мои проекта. Мога да го опиша с две думи: Честен и всеотдаен. Това беше причината да му се доверя и с моите колеги да направим собствен клуб по народна топка в София.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com

www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Здравейте, Казвам се Йордан Конов !"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен