Днес в 144 СУ “ Народни Будители“ в кв. Младост 3 направихме първата обучителна тренировка по народна топка за 2018 година

Днес в 144 СУ “ Народни Будители“ в кв. Младост 3 направихме първата обучителна тренировка по народна топка за 2018 година

 

Днес в 144 СУ “ Народни Будители“ в кв. Младост 3 направихме първата обучителна тренировка по народна топка за 2018 година по новите световни правила с пет топки. Благодарение на учителката по физическо възпитание Весела Тодорова , десетокласниците имаха възможността да се запознаят с правилата и да се забавляват на игрището. Интересът беше голям и някои от учениците изявиха желание да се запишат в нашите клубове и да се развиват професионално. Федарация Народна топка България благодари за поканата на г-жа Весела Тодорова и се надяваме в бъдеще сътрудничеството между нас и училищата да се задълбочи в правилна посока.


Президентът на Федерация Народна топка България каза следното:

“ Чудесна тренировка се получи! Децата показаха жив интерес и не искаха учебния час да приключи. Определено видях очи , които светеха. Народна топка е още една възможност да се развиваме в бъдеще. При нас няма възрастови ограничения и дискриминация във всичките и форми ! А, когато влезем в НСА „Васил Левски“ и скоро станем олимпийски спорт, за което 70 държави от цял свят сме направили необходимите стъпки в МОК, тези хора ще имат вече и професия! “ Kim Reiki

Днес в 144 СУ “ Народни Будители“ в кв. Младост 3 направихме първата обучителна тренировка по народна топка за 2018 година по новите световни правила с пет топки.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО В СПОРТА НАРОДНА ТОПКА !?
Клубове по Народна топка ” THE SMARTS”, ” FUSION ACADEMY”, ” ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ” – гр. София започват изграждането на отбори за деца в три възрасти, мъже, жени и смесен състав без възрастови ограничения ! 
Повече информация може да получите на адрес...https://www.narodnatopka.com/dodgeball-club/

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Днес в 144 СУ " Народни Будители" в кв. Младост 3 направихме първата обучителна тренировка по народна топка за 2018 година"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен