Клубове по Народна топка “ THE SMARTS“, “ FUSION ACADEMY“, “ ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ“ – гр. София започват изграждането на отбори

Клубове по Народна топка “ THE SMARTS“, “ FUSION ACADEMY“, “ ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ“ – гр. София започват изграждането на отбори за деца в три възрасти, мъже, жени и смесен състав без възрастови ограничения !

Фдерация Народна топка България е член на :

  • Световната Асоциация / World Dodgeball Association , в която членуваме 71 страни от цял свят. Заедно в края на 2015 година кандидатствахме към Международния Олимпийски Комитет/МОК да ни признаят за Олимпийски спорт, тъй като отговаряме на всички изисквания. Очакваме резултати през 2019 година от МОК. WDA  организира Световно първенство по Народна допка . Миналата година световното първенство се състоя в Манчестър , а догодина ще бъде в Ню Йорк.
  • Европейската Федерация по Народна топка/European Dodgeball Federation/ EDBF, в която членуваме 17 страни. Всяка година се организира Европейско първенство по Народна топка и Централно Европейско първенство за младите федерации членки на EDBF . Последните две издания бяха в Париж и Глазгоу.

Ще работим усилено за развитието на спорта на клубно и национално ниво.

 

 

Малки и големи ще имат възможност да се запознаят с новите световни правила и да се докоснат до възможностите за развитие, които Федерация Народна топка България/ DODGEBALL FEDERATION BULGARIA предлага в бъдеще.
Всички желаещи да тренират, да спортуват или да се развиват в този спорт, могат да се свържат с нас на тел: 0885 94 84 96 !

Ще бъдат разяснени подробности за бъдещите планове на Федерация Народна топка България, за клубното национално първенство, за турнира за купата на България, за развитието на спорта на национално ниво, за играждането на национален отбор на България, който да участва на Европейски и Световни първенства.

Всички желаещи са добре дошли в нашите редици. Можем да ви гаранираме, че ви очаква едно незабравимо спортно приключение и развитие на национално, европейско, световно и подчертавам ОЛИМПИЙСКО ниво в бъдеще !

Има възможност за развитие и на професионално ниво, защото е необходимо да създадем кадри за този любим на малки и големи спорт. Ще обучим и сертифицираме съдии, треньори и организатори на събития.

 

С Уважение:

Президент на Федерация Народна топка България

 

Ректорът на Национална Спортна Академия” Васил Левски “ г-н  Пенчо Гешев Професор-доктор  получи грамота в знак на благодарност от Федерация Народна топка България за разбирането, за подкрепата, за отношението и за възможността, която ни се дава, в близко бъдеще , спортът народна топка да стане част от учебната програма за висше образование към Национална Спортна Академия ” Васил Левски”.

Благодарим ви г-н Гешев и бъдете здрав! 

Федерация Народна топка България пожелава бъдещи успехи и здраве на всички спортисти от страните членки на Европейската Федерация по народна топка през новия сезон 2017-2018 !!!

ЕДНА ОТ НАШИТЕ СОЦИАЛНИ ИДЕИ Е ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА !

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК! 
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА ! 
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Свържете се с нас на +359 885 94 84 96 – Ким Рейки 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Клубове по Народна топка " THE SMARTS", " FUSION ACADEMY", " ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ" - гр. София започват изграждането на отбори"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен