Днес с младите надежди от волейболния клуб „Левски“ на Мая и Владо Николови

Днес с младите надежди от волейболния клуб „Левски“ на Мая и Владо Николови проведохме мотивационна тренировка по народна топка, на която запознахме момчетата с новите световни правила на спорта народна топка и направихме няколко игри.

Децата останаха доволни, а единия отбор взе победата с резултат 4:3.

Г-жа Николова сподели, че такива мотивационни тренировки оказват положително влияние върху децата, особено за кондиционната им подготовка. Същo така отбеляза, че играта с 5 топки по новите правила на народна топка ( DODGEBALL), развива на децата периферното зрение и това спомага за по-бързите им реакции по време на игра.

Федерация Народна топка България благодари на волейболен клуб „Левски“ за споделената тренировка и се надяваме, че в бъдеще време, ще имаме възможност да направим още добри игри заедно. Това, че се занимаваме с различен спорт, не означава , че не можем да обединим усилия за по-добро бъдеще на децата ни. Благодарим Мая Николова !

PLAY DODGEBALL, BE POSITIVE !

SPORT FOR ALL, GAME FOR EVERYONE !

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО В СПОРТА НАРОДНА ТОПКА !?
Клубове по Народна топка ” THE SMARTS”, ” FUSION ACADEMY”, ” ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ” – гр. София започват изграждането на отбори за деца в три възрасти, мъже, жени и смесен състав без възрастови ограничения ! 
Повече информация може да получите на адрес...https://www.narodnatopka.com/dodgeball-club/

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Днес с младите надежди от волейболния клуб "Левски" на Мая и Владо Николови"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен