Неделя от 09:00 до 12:00 часа ще се проведе 8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол

🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬
На 02.06.2024г. в ден Неделя от 09:00 до 12:00 часа ще се проведе 8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол за купата на Федерация Народна топка България “ ИГРАЙ С НАС! / PLAY WITH US!“ 2024 ! Наш любезен домакин ще бъде отново Национална спортна академия „Васил Левски“ и обновените плажни игрища на академията.
Този път участниците са разделени в две категории 4/5 клас и 6/7 клас.
Оформиха се две групи :
Група 4/5 клас :
1. СУ Васил Левски – Елин Пелин
2. 156 ОУ “ Васил Левски“
3. 12 СУ Цар Иван Асен
4. 72 ОУ Христо Ботев
Група 6/7 клас :
1. 12 СУ Цар Иван Асен
2. 72 ОУ Христо Ботев
3. 156 ОУ Васил Левски
4. СУ Цар Симеон Пловдив
Благодарим предварително на преподавателите по ФВС , както и на техните възпитаници затова, че отделят време през почивните си дни за развитието на спорта Доджбол.
тел: +359885948496 / Ким Рейки
Email : magicmanstudio@abv.bg
ЗАТОВА !!!
Кандидатствайте в Национална спортна академия „Васил Левски“ специалност “ Треньор по Доджбол/ Народна топка“ с образователна квалификационна степен Бакалавър или Магистратура Спорт за високи постижения ! Станете част от екипа на Федерация Народна топка България, за да градим заедно бъдещето на този достъпен, масов, атрактивен, високоскоростен, ацикличен, безконтактен , без възрастови, расови и полови ограничения, национален, световен спорт ДОДЖБОЛ ! 🙂
В случай, че имате интерес да се занимавате с нещо, което е в полза на обществото и сте готови да оставите следа в сърцата на малки и големи , свържете се с мен на тел. номер : +359885948496
Или на имейл:
magicmanstudio@abv.bg
Ако му се учи на един млад човек , Национална спортна академия предлага много възможности. Може да излезете като висшист Треньор по Доджбол и втора специалност Спортен мениджър или Преподавател по ФВС. Ако желаете в допълнение може да се подготвите за живота след НСА като изкарате курсове за Масажист , за Учител по ски , Спасител и др. 🙂 Всичко зависи от вас !

Федерация „Народна топка – България” е уникален многопосочен проект. Той включва масов и професионален спорт, здравословно хранене, медийни проекции на идеята. Ще се създадат още клубове в цялата страна, които ще издигнат народната топка на национално и международно ниво. Затова предлагаме сътрудничество по пътя към реализация на идеята, която ще ни изведе до Олимп. Има много възможности за популяризиране на марки, продукти и дейности. Имаме нужда от партньор , с който да осъществим бъдещите си планове в дългосрочен аспект на национално и регионално ниво или от партньори , които биха ни помагали за отделни събития или турнири.

Всяка закупена топка за Доджбол / народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION за развитието на този спорт в България.
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Директен линк към топките:
  Телефон: 0885948496
  Kim Reiki

  Няма отговори за "Неделя от 09:00 до 12:00 часа ще се проведе 8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен