8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол за купата на Федерация Народна топка България “ ИГРАЙ С НАС! / PLAY WITH US!“ 2024 !

🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬
На 02.06.2024г. в ден Неделя от 09:00 до 13:00 часа се проведе 8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол за купата на Федерация Народна топка България “ ИГРАЙ С НАС! / PLAY WITH US!“ 2024 ! Наш любезен домакин беше отново Национална спортна академия „Васил Левски“ и обновените плажни игрища на академията.
А за храната на децата се погрижиха отново Джое Кетъринг и г-жа Йорданка Георгиева.
Този път разделихме участниците в две категории 4/5 клас и 6/7 клас, за да може повече деца да се докоснат до спорта Доджбол. Изиграха се общо 12 срещи ( по 6 срещи в група , а всяка среща се игра в две полувремена по 10 минути или общо една среща имаше продължителност чисто време от 20 мин. За победа в гейм 2т. , а за равен по 1т.
Преподаватели по ФВС:
Стефан Чавдаров 12 СУ
Соня Колева 72 ОУ
Татяна Евтимова -156 ОУ
Николай Батинков- СУ Симеон Велики гр. Пловдив
Иво Бисеров – гр. Елин Пелин
Съдии:
Весела Стойчева
Даниел Готев
Ким Рейки
Крайно класирането в двете групи :
Група 4/5 клас :
1. 72 ОУ Христо Ботев – 9т.
2. 156 ОУ“Васил Левски“- 6т.
3. 12 СУ Цар Иван Асен- 3т.
4. СУ“Васил Левски“ гр. Елин Пелин- 0т.
Група 6/7 клас :
1. 12 СУ Цар Иван Асен-6т.
2. 72 ОУ Христо Ботев-6т.
3. 156 ОУ Васил Левски-3т.
4. СУ Цар Симеон Пловдив-0т.
Най-добър играч 4/5 клас :
1. Дамян Димитров- Елин Пелин
2. Анджелина Грешкова – 72 ОУ
Най-добър отбор:
СУ“Васил Левски“ – гр. Елин Пелин
Отбор Феърплей:
СУ Цар Симеон Велики – гр. Пловдив
Благодарим на преподавателите по ФВС , както и на техните възпитаници затова, че отделиха от време през почивните си дни за развитието на спорта Доджбол. Благодарим и на родителите , че подкрепяха децата си и отделиха време , за да се запознаят със спорта Доджбол.
тел: +359885948496 / Ким Рейки
Email : magicmanstudio@abv.bg

rpt

rpt

ЗАТОВА !!!
Кандидатствайте в Национална спортна академия „Васил Левски“ специалност “ Треньор по Доджбол/ Народна топка“ с образователна квалификационна степен Бакалавър или Магистратура Спорт за високи постижения ! Станете част от екипа на Федерация Народна топка България, за да градим заедно бъдещето на този достъпен, масов, атрактивен, високоскоростен, ацикличен, безконтактен , без възрастови, расови и полови ограничения, национален, световен спорт ДОДЖБОЛ ! 🙂
В случай, че имате интерес да се занимавате с нещо, което е в полза на обществото и сте готови да оставите следа в сърцата на малки и големи , свържете се с мен на тел. номер : +359885948496
Или на имейл:
magicmanstudio@abv.bg
Ако му се учи на един млад човек , Национална спортна академия предлага много възможности. Може да излезете като висшист Треньор по Доджбол и втора специалност Спортен мениджър или Преподавател по ФВС. Ако желаете в допълнение може да се подготвите за живота след НСА като изкарате курсове за Масажист , за Учител по ски , Спасител и др. 🙂 Всичко зависи от вас !

Федерация „Народна топка – България” е уникален многопосочен проект. Той включва масов и професионален спорт, здравословно хранене, медийни проекции на идеята. Ще се създадат още клубове в цялата страна, които ще издигнат народната топка на национално и международно ниво. Затова предлагаме сътрудничество по пътя към реализация на идеята, която ще ни изведе до Олимп. Има много възможности за популяризиране на марки, продукти и дейности. Имаме нужда от партньор , с който да осъществим бъдещите си планове в дългосрочен аспект на национално и регионално ниво или от партньори , които биха ни помагали за отделни събития или турнири.

Всяка закупена топка за Доджбол / народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION за развитието на този спорт в България.
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Директен линк към топките:
  Телефон: 0885948496
  Kim Reiki

  Няма отговори за "8-мо издание на Държавното ученическо първенство по плажен Доджбол за купата на Федерация Народна топка България “ ИГРАЙ С НАС! / PLAY WITH US!“ 2024 !"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен