Турнир по народна топка в 27 средно училище „Акад. Георги Караславов“ в район Люлин

Турнир по народна топка в 27 средно училище „Акад. Георги Караславов“ в район Люлин

Днес Федерация Народна топка България, депутати и общественици, родители и учители присъствахме на турнир по народна топка в 27 средно училище „Акад. Георги Караславов“ в район Люлин.

Играха деца срещу родители, депутати и общественици срещу деца, учители срещу деца, а победители бяха децата във всяка игра.

Събитието бе по проект „Ученици, учители, родители-заедно за Люлин“ и се организира с финансовата подкрепа на Столична община и Дирекция “ Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ към Столична община. Благодарим за чудесното събитие, с което зарадвахме деца и родители.

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Турнир по народна топка в 27 средно училище „Акад. Георги Караславов“ в район Люлин"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен