Днес 27.10.2023 г., Федерация Народна топка България по инициативата на ФНТБ ,“PLAY WITH US! “ представи спортът Доджбол на Спортния празник на ТУЕС.

Днес 27.10.2023 г., Федерация Народна топка България по инициативата на ФНТБ ,“PLAY WITH US! “ представи спортът Доджбол на Спортния празник на ТУЕС. Бяха изготвили програма за Спортния празник, който започна от 10:30 часа, мястото на провеждане беше Спортна София, /Борисова градина/ участваха 500 ученици.
За тези които не знаят , това е Технологично училище „Електронни системи“ към Техническия университет в София и е средно училище в София. Доджболът се хареса на компютърните гении и сега искат да започнат тренировки в нашите клубове 🙂 . Според тях , освен умствено натоварване , те имат нужда от физическо разтоварване 🙂 .
Бяхме посрещнати от Преподавателите по Спорт в ТУЕС г-н Н. Карапетян и г-жа
М. Михайлова.
Благодарим за поканата на ръководството на ТУ София 🙂. Скоро ще развиваме спорта и при вас 🙂 , особено след като спечелихте купата на плажното държавно университетско първенство по Доджбол в Кранево 2023 през септември:) .
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Още за нас на следните адреси :

  www.gotcha.bg 
  www.narodnatopka.com
  www.mediaplus.bg

  Няма отговори за "Днес 27.10.2023 г., Федерация Народна топка България по инициативата на ФНТБ ,"PLAY WITH US! " представи спортът Доджбол на Спортния празник на ТУЕС."


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен