София – град на Толерантността и Мъдростта е дългосрочна програма на Столична община

„София – град на Толерантността и Мъдростта” е дългосрочна програма на Столична община, в която дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” ще се включи като организатор на множество инициативи: лекоатлетическата кампания ТолеРън, Футболен турнир за ученици, Турнир по народна топка – „Не на агресията”, общинска кампания, свързана с етническото многообразие, мултикултурното образование с участието на образователни институции, обучаващи деца от ромски произход по Програма УРБАКТ ІІІ за превенция на отпадането от училище.

Темата толерантност бе основен акцент в петата Научно-практическа конференция „Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции”, организирана от дирекция ПИСТ, на 11 ноември в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Проф. д-р, д.н. Татяна Янчева, заместник-ректор на НСА, изнесе научен доклад „Развитие на толерантност чрез спорт”. Многобройната аудитория в Аулата имаше възможност да се наслади и на научния труд на доц. Иван Сандански, д-р – катедра „Мениджмънт и история на спорта и ръководител на кариерен център към НСА – „София – европейска столица на спорта 2018: амбиции, възможности, реалности”. Презентационните материали ще бъдат публикувани от научното издателство „Аз-Буки“.

 

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "София – град на Толерантността и Мъдростта е дългосрочна програма на Столична община"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен