Столичната община и Националната спортна академия „Васил Левски“ наградиха Федерация Народна топка България

 

Столичната община и Националната спортна академия „Васил Левски“ наградиха Федерация Народна топка България и нейният президент Константин Миладинов на V Научно-практическа конференция: „Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции“ за принос в развитието на спорта народна топка в гр. София.

Благодарим сърдечно за признанието на Столична община, на г-жа Ирена Димитрова и нейният екип от Дирекция Пист, и на професор Татяна Янчева от Национална Спортна Академия “ Васил Левски“! Ще продължаваме да работим усърдно в цялата страна за развитието на спорта народна топка сред подрастващите.

Столичната община и Националната спортна академия „Васил Левски“ организираха V Научно-практическа конференция: „Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции“.

Форумът се проведе на 11 октомври 2018 г. от 14:00 ч. в АУЛА на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Инициативата е част от Програмата „София – Европейска столица на спорта 2018 година“.

Конференцията предостави  добрите практики, иновативните методи и педагогически идеи на учители от детска градина и училище, експерти, общественици, специалисти, ангажирани с физическото възпитание и спорта.

За 2018 година актуалните теми в Конференцията бяха насочени към ролята на спортните дейности и образователните политики като фактор за превенция на отпадането от училище, превенция на рисково поведение, превенция на агресията и насилието.

Конференцията „Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции“ се провежда всяка година в партньорство с Регионалното управление на образованието – София-град, фондация „София – Европейска столица на спорта, Националното издателство за образование и наука „Аз Буки“ и Българската национална телевизия.

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Столичната община и Националната спортна академия "Васил Левски" наградиха Федерация Народна топка България"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен