семейство Николай Мутафчиев и Мира Бояджиева

семейство Николай Мутафчиев и Мира Бояджиева

Здравейте, ние сме младо семейство с артистични способности, намерения и по стечение на обстоятелствата това е и наша професия.

От както сме и родители започнахме да обръщаме внимание, как децата все повече се отдалечават от „детските игри“, от спорта или ги практикуват само виртуално. В нашето детство нямахме компютър,имахме само себе си,  улицата и топката. И в този смисъл, Народната топка е една от най-любимите ни игри.

Спорт, забавление, воля, изобретателност и Приятели!

Искаме нашето дете да не бърза да пораства, да има истински контакти и истинска игра. Нямаме търпение да поиграем народна топка с него. Подкрепяме с шест ръце и една забравена спукана топка на тавана , отново да сме в играта.

Мира я няма на семейната снимка, защото все някой е редно да снима !

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "семейство Николай Мутафчиев и Мира Бояджиева"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен