В събота на 21.10. 23 г. отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ „Пейо Кр. Яворов“

В събота на 21.10. 23 г. отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ „Пейо Кр. Яворов“ във възрастова група 5-7 клас в смесен състав:
Полина Иванова, Анастасия Караджова, Борислава Каназирска, Марина Маринова, Алберто Гаджев, Валери Папазов, Димитър Дачев, Димитър Гънчевски, Михаил Анастасов и Велислав Главчев под ръководството на преподавателя по физическо възпитание и спорт г-н Иван Пейчев се класира на престижното 2-ро място в 7-то Държавно ученическо първенство за купата на федерация Народна топка България „DBFB SCHOOL DODGEBALL CUP 23“ по Доджбол „Играй с нас / Play with us“. Турнирът се проведе в гр.София в многофункционалната спортна зала на Национална спортна академия „Васил Левски“. Участие в турнира взеха 9 отбора от гр.София и гр. Пловдив, което направи състезанието изключително оспорвано и вълнуващо. Нашите представители се справиха успешно с конкуренцията и заеха едно от призовите места.
Браво, Яворовци!
Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТО💚ПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASS🤍OCIATION за развитието на този спорт в България.
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
Топките са на адрес :
Телефон: 0885948496
Kim Reiki
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Няма отговори за "В събота на 21.10. 23 г. отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ "Пейо Кр. Яворов""


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен