Отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ „Пейо Кр. Яворов“ във възрастова група 5 – 7 клас

Отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ „Пейо Кр. Яворов“ във възрастова група 5 – 7 клас в състав:
Анастасия Караджова, Александър Байрев, Полина Иванова, Димитър Дачев, Михаил Анастасов, Борислава Каназирска, Борислав Сарафов, Димитър Гънчевски, Валери Папазов и Алберто Гаджев под ръководството на преподавателя по физическо възпитание и спорт г-н Иван Пейчев спечелиха купата и златните медали на междуучилищен турнир по Dodgeball (Народна топка), който се проведе на 27.09. 2023г. в двора на училище НУ „Христо Ботев“.
Участие в турнира взеха СУ „Никола Вапцаров“, ОУ „Димитър Димов“, ОУ „Панайот Волов“, СУ „Пейо Кр. Яворов“, СУ „Христо Г. Данов“ и ОБУ „Йордан Йовков“. Мероприятието се организира от МКБППМН към район „Северен“ със съдействието на клуб „Космос“,член на федерация „Народна топка България“, и е с цел превенция на противообществени прояви, стимулиране и насочване на енергията на подрастващите към спорта и екипната работа.
Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТО💚ПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASS🤍OCIATION за развитието на този спорт в България.
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
Топките са на адрес :
Телефон: 0885948496
Kim Reiki
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Няма отговори за "Отборът по Dodgeball (Народна топка) при СУ "Пейо Кр. Яворов" във възрастова група 5 - 7 клас"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен