Участвайте в нашата кампания “ Play with us!“!


„Play with us! “  е част от нашата кампания “ ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА! СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ!“. 

Поканете Федерация Народна топка България и във вашето училище, гимназия, университет!

Участвайте в нашата кампания “ Play with us!“! Ще ви запознаем с новите световни правила на спорта народна топка, ще ви разкажем за плановете ни, ще поиграем DODGEBALL !
При нас няма възрастови ограничения. Затова и нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“. Идеален спорт за социални дейности!

Вече посетихме 10, 11, 31,38, 125 ,128, 36 ,105, 96, 115, 139, 164, 172, 29, 119, 50, 135, 144, 145, 157, 148 училище, ОУ Васил Левски – Правец, ОУ св.св.Кирил и Методий – Драгичево, НУ Станислав Доспевски – Самоков, ЧСОУ ДРИТА, св.св. Кирил и Методий – Велинград, НСУ София , НУКК София, Българско школо, ПГФК Княгиня Евдокия, ЧОУ Св. Климент Охридски….

Полвдив 28.05.2019 :

ОУ“Кочо Честименски , ОУ“ д-р Петър Берон“

Купа по народна топка в гр. Варна 18.05.2019:

1. VІІ СУ „Найден Геров”
2. ОУ „Цар Симеон І”
3. ОУ „ Г. С. Раковски”
4. ОУ „ Панайот Волов”
5. ОУ „Черноризец Храбър”
6. ОУ „Васил Априлов“
7. ОУ „Добри Чинтулов“
8. СУ „Неофит Бозвели“
9. ОУ „Ангел Кънчев“
10. ОУ „П. Р. Славейков“
11. СУ „Гео Милев“
12. ОУ „Антон Страшимиров“
13. ЧОУ „Малкият Принц“
14. СУЕО „А. С. Пушкин“
15. СУ „Димчо Дебелянов“
16. ЧСУ „Мечтатели“
17. ОУ „Васил Друмев“
18. с. Поляците ОУ „Васил Левски“
19. ОУ „Захари Стоянов“
20. ОУ „Христо Ботев“
21. ОУ „Стоян Михайловски“
22. с. Медовец СУ „Назъм Хикмет“
23. СУ „П. К. Яворов“
24. гр. Аксаково „Св. Климент Охридски“

…. и ни очакват в 62, 30, 35, 120, 201…..! 
Очакват ни още в Пловдив, Варна, Перник, Русе, Плевен ……


Всяко учебно заведение, което стане част от нашата инициатива “ Play with us!“ до 15.06.2019г., ще има възможността да участва през месец ОКТОМВРИ на турнир по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP „PLAY WITH US!“ по новите световни правила с 5 топки ! Турнирът ще се проведе в Национална спортна акадения „Васил Левски“(НСА) – Многофункционална спортна зала на 12.10.2019 г. от 09:00 до 16:00. 
Възрастовата граница за ученици на първия турнир DBFB „PLAY WITH US!“ SCHOOL DODGEBALL CUP ще бъде 5-7 клас !

Турнирът се организира със съдействието на Столична Община , Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм “ , София Европейска столица на спорта, Програма за развитие на физическото възпитание и спорта София – 2019.

От вас се иска само желание, а ние ще представим СПОРТЪТ НАРОДНА ТОПКА/DODGEBALL в удобно за всички време !

Ще ви запознаем с възможностите за развитие при нас, ще ви представим новите световни правила с 5 топки на практика и на теория!

Свържете се с нас на тел: +359 885 94 84 96 – Kim Reiki

От тази година 2019 сме и специалност за висше образование в НСА и би било чудесно да запознаем кадидатстудентите със спорта DODGEBALL и възможностите за развитие при нас. Ние сме под номер 18 в кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия“Васил Левски“ ! 
Всеки, който желае да изучава СПОРТЪТ ДОДЖБОЛ / DODGEBALL / НАРОДНА ТОПКА може вече да го направи ! 
Спорт за всички, игра за всеки! 
Станете част от екипа на НСА и Федерация Народна топка България на адрес http://www.nsa.bg/bg/page,1725?fbclid=IwAR3s_Oqc6vNQoZ6gRpNi3eZL9nJtjWdmo8MFbZdpj31hjxOoZ01-sU2f89o 

Федерация Народна топка България започва консултации – подготвителни часове за кандидатстудентските изпити по специалността ТРЕНЬОР ПО ДОДЖБОЛ .

Консултациите ще се провеждат в периода :
– 15.04.2019 до 05.07.2019 г 
– от понеделник до петък 
– с времетраене от 13:00 до 13:45

По реда посочен от НСА : 
– след заплатена такса 
– с предварителна уговорка на тел: 0885 948496

Повече информация за реда на консултациите може да разберете на адрес http://nsa.bg/bg/process/id,3327 .

Свържете се с нас на тел: +359 885 94 84 96 – Kim Reiki 

Здравейте, г-н / жа Директор !

   Надявам се, че моето предложение ще помогне за успешната Ви работа в трудната сфера „Образование“ и в още по-трудната – „Възпитание“.

    Казвам се Константин Миладинов – Ким Рейки  и съм Президент на Федерация „Народна топка България“. В нашия спорт няма възрастови ограничения и всеки отбор може да се състезава с три състава – мъже, жени и смесен състав. „Народна топка“ е идеален за социални дейности и инициативи. 

    Представям ви една наша инициатива – “ Да се справим с агресията в обществото чрез спорта „Народна топка. Спорт за всички, игра за всеки !“. Част от тази инициатива беше един семинар през 2018 година, на който запознахме група учители по физическо възпитание с нашия спорт, с новите световни правила на играта с 5 топки и им представихме спорта на практика. Показахме и специалните топки за спорта „Народна топка“, които за първи път идват в България. Те са от плат, леки са, меки и безболезнени при удар.

  Много бихме искали с Ваша помощ и  Вашето учебно заведение  да се включи в нашата инициатива. Екип от Федерация „Народна топка България“ посещава учебни заведения и запознава ученици (студенти) със спорта народна топка ( DODGEBALL ) . Вече присъствахме в учебни часове по физическо възпитание на редица училища в различни райони в град София.

  Конкретното ни предложение е : Да ни разрешите да представим спорта Народна топка в поне три последователни учебни часа в определен от Вас ден и час във Вашето училище. Идеята е да запознаем ученици в различни възрасти от 4 – 8 клас и 8-12 клас , за да усетят динамиката на играта и да им представим възможностите за развитие на спорта в България и извън нея. Това е една от първите стъпки, които ще ни помогнат в краткосрочен план да организираме и Градски турнир по Народна топка между училищата в София. На срещата /според правилата в училището Ви/ може да бъде  поканен и всеки ученик, учител и родител, който иска да научи повече за Dodgeball .

Всяко учебно заведение, което стане част нашата инициатива “ Play with us!“, ще има възможността да участва и в турнира по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP „Play with us!“ по новите световни правила с 5 топки !

 „Народна топка“ вече официално е специалност за висше образование в Националната спортна академия „Васил Левски“ от учебната 2019/20 година. 

Ще се радвам да изградим добри партньорски отношения.

Законът за защита на личните данни ни задължава да поискаме разрещение от вас , в случай че имаме мероприятие, да си направим снимки с мобилните телефони от занятието с децата , за да отразим събитието на сайта на федерацията и в страницата ни във фейсбук.

Ако искате да получите повече информация за нас, може да го направите на следния адрес ….    https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/  

Топките за народна топка са специални и единствено ние разполагаме с тях. Те са от плат, леки, меки и при удар са безболезнени. За първи път в историята на този спорт в България има такива топки. Това е линк към тях …..   https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Нашата страница във фейсбук е на адрес … https://www.facebook.com/DodgeballFederationBulgaria/

Моят профил във фейсбук е на адрес… https://www.facebook.com/KimReiki

Ще се радвам в най-скоро време да се свържете с мен . Телефонният номер за контакт е +359 885 94 84 96 ! 

С уважение:

Президент на Федерация Народна топка България

Константин Миладинов-Ким Рейки

Kim Reiki – President DBFB

w

Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

Федерация НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ 
( DODGEBALL FEDERATION BULGARIA – DBFB ) 
започва набирането на състезатели за клубовете по народна топка от следните възрастови групи :

– 7 – 9г. по българските правила / по новите DODGEBALL правила с 5 топки 
– 10 – 12г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 13 -15г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 16 – 18г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– над 18 г. на професионално ниво без възрастови ограничения по новите DODGEBALL правила с 5 топки

„Вашата работа е да откриете своя свят и след това да го дадете с цялото си сърце на другите“ Буда
Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

Това е и момента да съобщя, че Народна топка официално е специалност за висше образование в Академията и от 2019/20 , всеки млад човек, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност Народна топка/DODGEBALL. 
Федерация Народна топка България благодари за доверието, което ни гласува професор д-р г-н Пенчо Гешев – ректор, професор Николай Изов – знам.ректор, професор Татяна Янчева, професор Красимир Петков и целият факултативен съвет на Национална спортна академия Васил Левски! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Вече сме част от спортната история на България!

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за спонсори, дарители, инвеститори, партньори и съмишленици в случай,че има интерес. https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект “ Народна топка България “ на фондация “ Kim Reiki “ !

Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

За контакт :

magicmanstudio@abv.bg , +359885 94 84 96 – Kim Reiki

Няма отговори за "Участвайте в нашата кампания " Play with us!"!"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен