В Събота 03.06.2023г.(юни месец) от 09:00 до 16:00, ще се проведе поредният УЧЕНИЧЕСКИ турнир по Плажен Доджбол “ PLAY WITH US!“ DBFB GOTCHA 2023

В Събота 03.06.2023г.(юни месец) от 09:00 до 16:00, ще се проведе поредният УЧЕНИЧЕСКИ турнир по Плажен Доджбол “ PLAY WITH US!“ DBFB GOTCHA 2023, който е част от спортния календар на Федерация Народна топка България , но този път , домакин на събитието ще бъде Национална спортна Академия “ Васил Левски „.
Обновеното игрище пред ректората на академията за плажен волейбол ще събере ученици от 5-7 клас , за да премерят сили в този така атрактивен спорт Доджбол.
Имайте предвид, че ФНТБ не използва държавни субсидии и всичко постигнато до момента е организирано и създадено със собствени частни средства. Затова, в случай, че до 20 май, намерим спонсори или дарители за събитието, които да покрият разходите за състезанието, няма да има такси участие за отборите . Но, ако не намерим хора или фирми, които искат да правят нещо за други хора, ще има такса участие в размер на 120 лева на отбор.
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
В турнира, който е част от календара на ФНТБ , могат да участват само учебни заведения, които сме посетили лично с нашата инициатива „PLAY WITH US!“ , показали сме правилата, които са си закупили топки за доджбол и след нашето посещение са провеждали занимания с преподавателите по ФВС.
Изисквания за участие :
1. Участниците представят учебното заведение с отбор от 10-12 деца в смесен състав по равен брой момчета и момичета (сборен отбор 5-7 клас ), като на игрището задължително трябва да присъстват деца от всяка възраст 5,6,7 клас. Отбор съставен само от деца 7 ми клас не може да участва в състезанието заради разликата във възрастта и разлика във физическите възможности. На техническата конференция, ако има отбор с деца от една възраст ( примерно само 7 клас ) , а останалите участници нямат нищо против да се състезават в този им вариант, ще бъдат допуснати да участват .
Имайте предвид , че децата ще играят няколко срещи през деня , а натоварването на пясък е много по-голямо и изморително, затова умората в даден състезател, ще се компенсира задължително със смяна между геймовете. Отговорност за това носят Преподавателите по ФВС. Всички трябва да знаят , че е необходимо да се забавляваме на събитието , но не за сметка на здравето.
Препоръчителната отборна комбинация е 4 деца от 5 клас ( две момчета и две момичета ) , 4 деца от 6 сти клас ( две момчета и две момичета ) , 4 деца от 7 клас ( две момчета и две момичета ) 🙂 = 12 деца в отбор ( 6 момчета и 6 момичета ) .
2. Отборът представя Декларации от родителите , че дават разрешение детето да участва в състезанието.
3. Отборът представя медицинско свидетелство , че участниците са здравословно добре и могат да участват в състезанието.
4. Поименно разрешение от директора , че децата могат да представляват учебното заведение.
5. Разрешение от Директора на училището , че Преподавателят/ите (поименно) по ФВС може да водят отбора и носят отговорност за децата през целия ден.
6. Децата да имат екип в един цвят – шорти и тениска. Задължително да има тренировъчни потници за тези, които ще помагат с топките, както и за резервите на отбора, за да могат съдиите да правят разлика между играещи и резерви. При смяна на състезател , влизащият предава тренировъчния потник на излизащия от игра.
7. Всяко дете да си носи поне 1.5 литра вода и закуска, или да си носи някакви средства , с които да си закупи необходимото от заведенията в НСА.
8. Всяка дете да има шапка, която да го предпазва от слънцето, тъй като турнира е на открито и ще бъде топло. Всеки отбор може да си донесе и чадъри , за да се предпазват от слънцето.
9. Турнирът е на пясък и децата ще играят боси.
10. Таксата за участие на отбор е в размер на 120 лева, а средствата ще бъдат използвани за награден фонд. Платена такса означава поет ангажимент.
11. Наредба за плажния турнир с условията на турнира, правила и задължения ще бъде публикувана на сайта на федерацията в началото на месец май !
12. На турнирът могат да вземат участие отбори със смесени състави от различни учебни заведения , но задължително да имат наименование, екипи, ръководител и всички необходими документи посочени по-горе.
13. На събитието може да присъстват родители и приятели , които да подкрепят отборите и ако желаят, по време на почивките, ще им организираме демонстративна игра , за да усетят красотата на спорта.
14. Всяко системно неуважително отношение към съдии, между състезатели , организатори , родители , публика и т.н, след първо предупреждение няма наказание , след второ предупреждение на отбора се отнемат 2 точки от актива, а след трето предупреждение , отборът ще бъде дисквалифициран и ще им бъдат наложени служебни загуби за всички останали срещи с резултат 10:0.
Моля, всички Преподаватели по ФВС , които желаят да участват със своите възпитаници, да се свържат с мен до 20 май 2023г .
тел. за контакт : 0885 94 84 96 – Ким Рейки

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Няма отговори за "В Събота 03.06.2023г.(юни месец) от 09:00 до 16:00, ще се проведе поредният УЧЕНИЧЕСКИ турнир по Плажен Доджбол " PLAY WITH US!" DBFB GOTCHA 2023"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен