ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ В НСА !

ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ В НСА !
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Имаме необходимост от хора , които искат да правят с любов нещо полезно за други хора! Имаме нужда от СЪЗДАТЕЛИ, а не от консуматори!
Това е линк към информацията :
https://nsa.bg/bg/page,697

“ Много често ме питат каква е философията на твоя спорт Доджбол. Сега ще ви кажа!
Доджболът е всичко , което може да се случи на един човек от раждането до смъртта.

Разликата между подарената и заслужената усмивка и всичко, което ви се случва между тези две усмивки. Миг невнимание и получаваш наказание. Той е истинска свобода във високоскоростен хаос от ограничения. Участниците в този спектакъл оцеляват само , ако са единни в мисли, думи и дела.

В този спорт успехът представлява сбор от индивидуални умения в едно идеално цяло от скоростно взаимодействие и взаимопомощ чрез строго определени правила! Спорт за интелигентни хора. При нас спортът върви ръка за ръка със знанията. В живота не можеш да бъдеш успешен, ако нямаш знания, ако не трупаш опит , ако не вземаш решения, ако те е страх, ако не обичаш свободата.

Свободата е любов, любовта е свобода. Чрез любовта сърцето ни диша, а ние обичаме да дишаме. Знанията определят скоростта, с която ще се движиш в живота според целите, които си си поставил. Бързайте умно! Бъдете гъвкави! Реагирайте правилно! Уловете мига ! Дебнете търпеливо! Стреляйте безпогрешно! Движете се разумно! Анализирайте ! Предвиждайте! Пестете време! Споделяйте енергия! Вземайте решения! Играйте смело! Спазвайте ограниченията! Бъдете творци! Не създавайте навици! Съвършено разнообразие! Бъдете създатели, а не консуматори! Но, каквото и да правите , запомнете едно, дишайте правилно! Спокойствие в моженето, сила в неможенето.

Човек се чувства силен и жив, когато учи, когато се чувства полезен , когато се развива, когато отглежда в себе си любов , когато отдава себе си. Няма нищо по-силно на този свят и нищо по-слабо от свободната воля! Калявайте се чрез спорта Доджбол! Ум, дух, душа и тяло в едно цяло! Аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те в ЕДНО! ЕДИННИ В УСПЕХА!
Ако нямаш този начин на мислене, ти не си за нас ! Не гледаме в една посока! Не ни губи времето! Всеки гледа на красотата според възможностите му да вижда! Всеки вижда в огледалото това , което му позволява самовъзпитанието. Всеки наш избор е стъпка, всяка стъпка е действие, всяко действие е опит, а опитът е бъдеще! Всеки търси липсващото парче от пъзела на щастието. Човекът така и не разбра, че липсващото парче е самият ТОЙ!
Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ви, а вселената е в сърцето ви!
Мисли каквото искаш, но внимавай какво говориш, защото казаното може да счупи нещо, което е немислимо да се поправи! Често ЕДНО е много повече от ДВЕ ! Това е само една малка част от спорта Доджбол! “

Kim Reiki / President Dodgeball Federation Bulgaria

„Треньор по Доджбол“ в НСА!?

DODGEBALL (народна топка) вече е специалност за висше образование в Национална спортна академия“Васил Левски“ !
Кандидатстудентска кампания 2023/24!

Доджбол / Народна топка официално е специалност за висше образование в Академията от 2019/20. Всеки, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност „Треньор по Доджбол“ и магистратура Спорт за високи постижения СВП „Треньор по Доджбол“.

Това е линк към информацията :
https://nsa.bg/bg/page,697

Тел.номер за консултации:
+359 885 94 84 96

Кандидатстудентският справочник е публикуван в сайта на НСА . В периода на кандидатстване – от 19 юни до 8 юли, документи ще могат да се подават онлайн, в НСА и в бюрата на Центъра за кандидатстудентска подготовка и информация из цялата страна.
Спорт за всички, игра за всеки!
Станете част от екипа на НСА и Федерация Народна топка България !

#gotcha #G #topki #dodgeball #dodgeballbulgaria #narodnatopka #nsa #studenti #треньорпододжбол
#висшеобразование

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Няма отговори за "ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ В НСА !"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен