Първите 4-ма в света завършили успешно квалификационна степен СВП Магистър “ Треньор по Доджбол“


На 06.04.2023г. в 11:00, в Национална спортна академия „Васил Левски“ получиха дипломите си първите 4-ма в света завършили Магистратура СВП „Треньор по Доджбол“. Това са Йордан Терзиев , Весела Стойчева, Даниел Готев, Стефан Кичуков. Нашата Федерация Народна топка България е първата в света , до ден днешен, която направи спорта Доджбол специалност за висше образование, благодарение на подкрепата на ръководството на НСА „Васил Левски“. Благодарим ви за доверието! Благодарение на вас, много млади хора в бъдеще, ще могат да мечтаят и да се доказват в този атрактивен спорт !

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

До момента са заявили желание висшисти от различни градове в страната, от които трима с различно висше образование от спортно. 🛑

Магистратура “ Треньор по Доджбол “ в НСА ( народна топка по новите световни правила с 5 топки). 🛑

Набираме кандидати !

Това е линк към информацията :

https://nsa.bg/bg/page,697

Възможностите за развитие при нас ще обсъдим в процеса на обучение. Всеки, който желае да се преквалифицира и да се развива в този достъпен, необременен, атрактивен, свободен и пълен с бъдещи възможности спорт, моля да се обади за информация на 0885948496 !

Имаме нужда от сериозни, амбициозни хора, които виждат бъдещето си в България! Възрастови ограничения няма, както за треньори , така и за състезатели!

На 6 април в абсолвентска промоция около 200 бакалаври и магистри на Национална спортна академия „Васил Левски“ получиха дипломите си. Събитието се състоя в Многофункционалната зала, а водещ на церемонията бе зам.-ректорът по учебната работа проф. д-р Иван Мазнев.

В приветствие към абсолвентите ректорът на Академията проф. Николай Изов пожела успешен път в бъдещата професионална реализация, да отстояват мечтите и целите си и да използват пълноценно получените в НСА компетентности. Проф. Изов благодари и на родителите за оказаната подкрепа.

Ректорът лично връчи дипломите на златните момичета на художествената гимнастика, които освен многобройните титли и медали в активната си състезателна дейност постигнаха отлични резултати и в обучението си. Шампионките от ансамбъла Симона Дянкова (с успех 5,74), Лаура Траатс (5,74), Ерика Зафирова (5,63), Катрин Велкова (5,38) и Елена Бинева (5,22) завършиха с най-висок успех факултет „Спорт“ сред бакалаврите от випуска.

В специално адресирана до академичното ръководство картичка Катрин Велкова написа: „С благодарност и поклон за знанията, за вдъхновението и безрезервната подкрепа! Благодаря Ви!“

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Няма отговори за "Първите 4-ма в света завършили успешно квалификационна степен СВП Магистър " Треньор по Доджбол""


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен