В Декатлон София се проведе открита тренировка по народна топка

В Неделя в Декатлон София се проведе открита тренировка по народна топка. Участие взеха деца на възраст 9-10 години.

Проведе се тренировка, на която запознахме малките спортисти с новите световни правила на спорта с 5 топки. Направиха се поредица от тактически и кондиционни упражнения, с които децата се справиха успешно, а това дава надежда на Федерация народна топка България, че народна топка върви в правилна посока и в бъдеще време България ще има своите нови клубни попълнения.

Родителите разбраха, че топките са специални за тази игра и са направени от материя, която е безопасна за малки и гилеми, и при удар не се усеща болка.

Благодарим на Декатлон за поканата да участваме в тази инициатива.

 

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

 

Няма отговори за "В Декатлон София се проведе открита тренировка по народна топка"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен