Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация „Вълшебен свят“

Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация „Вълшебен свят“ и екипът на адв. Елена Тодоровска.

Ще имаме възможността още веднъж да представим спорта Народна топка и неговите нови световни правила, както и възможностите за развитие при нас.

Благодарим за покана на г-н Ник Левентис и Фондация Wonderful World Foundation и обещаваме , че ще се представим отново на ниво за радост на малки и големи! Всички, които обичат Народна топка са добре дошли на нашия терен на адрес в комплекс Спортна София 2000 в Зона Б-5 на ул. „Българска морава“ 2, 1303, а денят е 24.09.2018 от 11:00 !!!

Информирайте се за дейността на Фондация „Вълшебен свят“ ТУК …http://wonderfulworldfoundation.org/

Фондация „Вълшебен свят“ и „Фондация „Димитър Бербатов“, заедно с „Детска футболна академия „КОМЕТА“, организират целодневен детски спортен празник с участието на близо 30 вида спорт.

Събитието ще започне с демонстративен футболен мач между отборите на двете фондации, предвождани от основателите им – Димитър Бербатов и Ник Левентис. Компания на терена ще им правят известни имена от спорта и шоубизнеса, а всички зрители са добре дошли да аплодират головете на футболния терен и след това да се включат в откритите тренировки и демонстрации по близо 30 вида спорт с подкрепата на веригата спортни магазини Sport Vision.

Всички деца, пробвали повече от 5 различни спорта, ще имат шанс да спечелят атрактивни награди или намаления в магазините на веригата в цялата страна.

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация "Вълшебен свят""


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен