Открита тренировка по Доджбол в Декатлон на 01.09.2019 от 11:00


В Неделя 01.09 от 11 часа ще се проведе открита тренировка по народна топка на игрището пред спортен магазин ДЕКАТЛОН на ул.Олимпийска 4 в София. Всеки, който желае да присъства, е добре дошъл. Ще ви запознаем с новите световни правила на спорта и ще ви разкажем за възможностите за развитие във Федерация Народна топка България! Елате и се забавлявайте! При нас възрастови ограничения няма. Деца и родители могат да играят заедно !

Всяко учебно заведение, което бе част от нашата инициатива “ Play with us!“ до 15.06.2019г. , ще има възможността да участва през месец ОКТОМВРИ в турнир по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP „PLAY WITH US!“ по новите световни правила с 5 топки ! Турнирът ще се проведе в Национална спортна акадения „Васил Левски“(НСА) – Многофункционална спортна зала на 12.10.2019 г. от 09:00 до 16:00. 
Възрастовата граница за ученици на първия турнир DBFB „PLAY WITH US!“ SCHOOL DODGEBALL CUP ще бъде 5-7 клас !

Училищата, които сме посетили, могат да получат повече информация и да заявят участие на тел: 0885 94 84 96 до 30.09.2019г. Турнирът ще се проведе по новите световни праивла с 5 топки в смесени състави . Всеки отбор е необходимо да представи 12 състезатели – 6 момчета и 6 момичета. Основният състав е от 6 състезатели – 3 момчета и 3 момичета и 6 резерви. Всяко училище от заявилите участие има право да проведе подготвителна тренировка съвместно с представители на Федерация Народна топка България преди събитието.

Турнирът се организира със съдействието на Столична Община , Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм “ , София Европейска столица на спорта, Програма за развитие на физическото възпитание и спорта София – 2019 и нашите партньори от Национална Спортна академия “ Васил Левски „.

Всички, които имат интерес да рекламират на това събитие и да ни помогнат, могат да го направят на тел: 0885 948496 .

Предоставям ви линк към информацията за реклама, партньори, съмишленици, инвеститори, спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект “ Народна топка България “ на фондация “ Kim Reiki “ !

Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!

Разберете повече за нашата инициатива PLAY WITH US на адрес..https://www.narodnatopka.com/play-with-us/

Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION за развитието на този спорт в България. 
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

За контакт :

magicmanstudio@abv.bg , +359885 94 84 96 – Kim Reiki

Няма отговори за "Открита тренировка по Доджбол в Декатлон на 01.09.2019 от 11:00"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен