На 02.12.2023 г. се проведе открит урок / тренировка/ по Доджбол в партньорство с РУО, Федерация Народна топка България и с любезното съдействие на Национална спортна академия „ Васил Левски“.

На 02.12.2023 г. се проведе открит урок / тренировка/ по Доджбол в партньорство с РУО, Федерация Народна топка България и с любезното съдействие на Национална спортна академия „ Васил Левски“. Събитието се състоя на базата на НСА, по време на курс за повишаване на квалификацията за учители по физическо възпитание и спорт на тема „ Олимпийско образование и възпитание в училищна среда“. В събитието взеха участие повече от тридесет учители по ФВС от страната. Всички участници останаха впечатлени от бързината и тактическите умения необходими за практикуването на спорта, и заявиха, че с огромно удоволствие ще практикуват спорта в техните училища. В тяхно лице ние открихме нови съмишленици за развитието Доджбола в училищата, и утвърждаването му като един от най- масовите спортове в страната.
Събитието се състоя благодарение на професор Лозан Митев, д-р , който беше и главно действащо лице.
В заниманието от страната на ФНТБ взеха участие сестрите Веси и Стела Филипови , които са студенти 4 -та година в НСА „Васил Левски“ спортна специалност “ Треньор по Доджбол“ , Иво Бисеров Магистър СВП Доджбол, президентът на ФНТБ Константин Миладинов, Емилия Витанова и Ваня Йорданова от Олимпийски център НСА , Ани Спасова РУО.
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Още за нас на следните адреси :

  www.gotcha.bg 
  www.narodnatopka.com
  www.mediaplus.bg

  Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
  ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION за развитието на този спорт в България.
  Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
  Директен линк към топките:
  Телефон: 0885948496
  Kim Reiki

   

  Няма отговори за "На 02.12.2023 г. се проведе открит урок / тренировка/ по Доджбол в партньорство с РУО, Федерация Народна топка България и с любезното съдействие на Национална спортна академия „ Васил Левски“."


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен