Казвам се Ваня Георгиева

Здравейте !

Казвам се Ваня Георгиева и съм носителка на титлите Мисис Баба на България 2012 г. и Missis Grandma European Union 2013.

2

Работя в областта на Металургията и Международната търговия повече от 25 години.

Имам топли спомени за деството си, в което неизменна част беше играта на Народна топка.

Играехме всеки ден в двора на училището , на лагери ..дори си спомням , че с мое участие беше спечелено национално състезание, след което отбора ме подхвърляше възторжено във въздуха.

Сега моят 8 годишен внук прекарва повече от необходимото време с таблет или плейстейшън ,както повечето си връстници . Това е много жалко , децата растат по този инкубаторен начин и само намесата на спорта може да промени това статукво. Освен,че ще излязат навън , спорта ще ги научи да развиват отборен дух , което също липсва в този почти индивуалистичен детски Свят.

524688_10151552684619280_148993934_n

Ако милеем за децата ни , ще направим промени в образователните програми така , че чрез спорт и игра да възпитаваме у тях достойни качества .

Подкрепям инициативата на Ким да възвърне тези прекрасни и позабравени традиции и да дадем шанс на децата ни растат по-щастливи !

Ким, желая ти УСПЕХ с цялото си сърце ! Дано посланието ти достигне до повече мислещи хора и получиш нужната подкрепа !

 

Ваня Георгиева

7

5

 

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Казвам се Ваня Георгиева"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен