Казвам се Диана Младенова и съм собственичка на верига детски центрове Приказка без край !

Казвам се Диана Младенова и съм собственичка на верига детски центрове Приказка без край !

Над 10 години бизнеса ми е свързан с деца  и точно поради тази причина аз имам сериозни наблюдения върху днешните занимания на децата. За съжаление забързания живот и най-вече техническият Век, в които живеем ни докара до там да седим повече пред компютъра, отколкото навън сред природата. А децата ни, те дори не познават интересни и забавни игри като „Стражари и Апаши“ , скачане на ластик , Народна топка , каране на колело в планината и др.

14813528_10211236183369166_938972743_n

Спомените от моето детство са свързани с много игри и забавления и то все „на вън“ -Един израз който никак не се ползва в днешно време, децата са пред компютрите и там играят дори и футбол. Тъжна констатация, но абсолютен факт.

Днешното детство преминава от училище , пред компютъра , хапване на на така наречената „бърза храна“ и отново пред компютъра. При нас не беше така !Най – силният ми спомен си остава играта на игрището зад блока, в който живеех. Всеки ден след училище се събирахме и играехме много игри, но най вече Народна,  както я наричахме  или Народна топка, както се казва най точно.

14797473_10211236182769151_1223880472_n

Една игра, която завладяваше всички нас  и която играехме до късно вечер. Игра, която няма възрастови ограничения и е увлекателна, и различна .Сега децата ни не познават това удоволствие. Точно поради тази причина приветствам инициативата и подкрепям Ким Рейки . Познаваме се от години и знам колко отдаден човек е той. Надявам се всички ние заедно да успеем да разкрием красотата на този спорт пред нашите деца.

14804856_10211236184529195_338562336_n

Аз подкрепям Ким Рейки и и създадената от него федерация „Народна топка България „, подкрепете я и вие. Нека заедно да излезем от апартаментите си и да се отдадем на вълшебството Народна топка! Всички ние трябва да подкрепяме подобни каузи. Чрез тях ще променим света в очите на нашите деца. Спорта  обединява и дисциплинира , отборната игра на открито  допълнително ще допринесе за премахване на всички последствия от заседналия живот, който живеем. Нека заедно родители и деца да спортуваме. Точно с тази цел ще открием отбор по Народна топка – Приказка без край. Надявам  се много наши приятели да се присъединят към нашият отбор, а дотагава заедно с Ким Рейки ще популяризираме спорта !

Казвам се Диана Младенова аз съм майка на две деца и подкрепям Ким Рейки и неговата Народна топка ! Подкрепете я и вие !

Ето и линк към нашите детски центрове !Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

Верига детски центрове „Приказка без край„ е създадена през далечната 2006 г. Още от създаването си първия детски център Приказка без край се превръща в нарицателно за отлично обслужване, луксозна обстановка и креативност ! И до сега нашите парти центрове се превръщат в едни различни, комфортни и професионално обслужвани заведения в които клиентите ни се чувстват като у дома си.

Dodgeball friendly match Bulgaria-Pakistan ( 6: 7 )
https://www.narodnatopka.com/
Special prize for Tom Hickson from Dodgeball Federation Bulgaria – „Tree of success“ ( a certificate of uniqueness)
handmade by Fusion Academy (Yordan Konov, Stefaniq Krumova) http://fusionacademy.bg/

and the prize for our friends from Pakistan Dodgeball Federation about Dodgeball Friendly Match Bulgaria-Pakistan 11.11.2016.
Tom Hickson President Word Dodgeball Association , www.planetdodgeball.com #worlddodgeballassociation
Kim Reiki President Dodgeball Federation Bulgaria ,
Yordan Terziev – Vice President DBFB
Yordan Konov – Vice President DBFB

НСА „Васил Левски“, София/National Sports Academy „Vassil Levski“, Bulgaria.

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Казвам се Диана Младенова и съм собственичка на верига детски центрове Приказка без край !"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен