Казвам се Таня Калакунова

Казвам се Таня Калакунова. Моята  българска фирма КОКОНА вече 17 години произвежда висококачествена козметика с натурални  и биологични активни съставки. Идеята за производството  дойде от образованието ми „Парфюмерия и козметика”. Работих  в тази сфера дълго време, след което взех решение, че най-добре би било със собствени сили и като семеен бизнес да направя една малка козметична компания.  Положихме неимоверни усилия и стана. Продуктите ни 82 на брой с марка „Кокона” отговарят на изискванията на Европейското законодателство и са регистрирани  в Портала на ЕС за нотификация на козметични продукти – EU Cosmetic Products Notification Portal (CPNP). Всички имат оценка за безопасност, изготвена от професор по токсикология, който оценява безопасността на козметичните продукти. Те са регистрирани като интелектуална собственост със защитени търговски марки по Мадридската спогодба.

Фирмата има производствена база на до Пловдив. Това е малка, но прекрасна фабрика, която отговаря на всички изисквания на добрата производствена практика. Това включва анализ на качеството чрез текущ контрол и от акредитирани лаборатории, проверка на суровините, опаковките и крайните продукти. Осемдесет и два  наши продукта достигат до 3000 аптеки.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Сътрудничим с повече от 100 търговци на едро и дистрибутори на козметика. Продуктите на „Кокона ” се изнасят и в редица европейски страни и Азия.

С Ким Рейки се познаваме отдавна. Оценявам неговия професионализъм в областта на рекламата и връзките с обществеността.Над  две години е админ на нашата фейсбук страница на КОКОНА  и вече се радваме на над 13 500 почитатели.

В труден за мен момент Ким бе рамо и oпора. Работата ни сближи и той стана кръстник на малката ми дъщеря. Децата познават добрите хора.

Затова не се изненадах, когато Ким ми разказа идеята си за народната топка.

Отдавна знаех, че има определена мисия и тя е свързана с бъдещето на България.

А бъдещето на БЪЛГАРИЯ  е в ДЕЦАТА ни.

Всеки от нас си спомня детството и емоциите от обратите в народната топка, която играехме до забрава. Годините минават, игрите се променят, но истинските остават.

Ким Рейки основа федерация „Народна топка”. Искрено го подкрепям и ще помагам, с каквото мога, за да съхраним живеца, който ни води напред, за спортно ориентирана младеж, здрави и лъчезарни деца.

С уважение:

Таня Калакунова и Рая

Българска козметика създадена с натурални продукти!
KOKONA COSMETICS на адрес  www.kokona.net

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Казвам се Таня Калакунова"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен