Федерация Народна топка България и Европейската седмица на спорта на 23.09

Федерация Народна топка България и Европейската седмица на спорта на 23.09

 

Федерация народна топка България ще участва на това чудесно събитие, което е организирано от Министерството на младежта и спорта! Ще ви очакваме на 23.09 неделя в 10:30 на игрището на Спортен Комплекс Спортна София Парк Борисовата градина, за да ви разкажем за нас, да поиграем народна топка и да се забавляваме !

Включете се в Европейската седмица на спорта в България!️

Началото е 23 септември, а откриването в София ще бъде в 10:30 часа на Лятна сцена, Борисовата градина. Да бъдем активни! Да се забавляваме заедно! 🇧🇬

Министерството на младежта и спорта ще организира за четвърта поредна година Европейска седмица на спорта в България, която ще се проведе от 23 до 30 септември в 15 български града.
Официалното откриване на кампанията ще се състои на 23 септември от 10,30 ч. на Лятната естрада в Борисовата градина в столицата. Прояви от Европейската седмица на спорта ще има още в Дупница, Поморие, Созопол, Аврен, Аксаково, Панагюрище, Нова Загора, Казанлък, Бяла, Нови Пазар и Димитровград. На 29 септември пред НДК в София за първи път ще се проведе и #BeActive Night.
#BeActive #Bulgaria

В началото на новата учебна година да кажем НЕ на насилието в училище, на улицата, на стадиона, вкъщи!

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Няма отговори за "Федерация Народна топка България и Европейската седмица на спорта на 23.09"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен