Федерация Народна топка България благодари на…

Федерация Народна топка България благодари на Nick Leventis (Ник Левентис) – Wonderful World Foundation ( Фондация Вълшебен свят) и на Димитър Бербатов – Фондация Димитър Бербатов за поканата да участваме в това вълнуващо спортно събитие.
Децата бяха щастливи, а това е най-голямата гаранция, че спортния ден е преминал успешно.
Ние сме против агресията във всичките и форми и се борим усилено с нея чрез спорта народна топка.

За пореден път прекрасната адв. Елена Тодоровска и целият задружен екип на Фондация Вълшебен свят  се справиха блестящо с организацията. Всичко бе на ниво, усмивките на хората проблясваха по всички спортни терени на Спортен комплекс Спортна София, децата се запознаха с над 30 вида спорт, родителите им се радваха отстрани, а времето бе с нас.

Днешният ден бе поредното доказателство, че нещата в България могат да се случват, когато работим ЗАЕДНО!
АЗ, ТИ, ТОЙ, ТЯ, ТО, НИЕ, ВИЕ, ТЕ, за-ЕДНО! Обединени заедно!

 

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Няма отговори за "Федерация Народна топка България благодари на..."


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен