ДОДЖБОЛ в НСА – Започват кандидатстудентските консултации в НСА


Федерация Народна топка България започва консултации – подготвителни часове за кандидатстудентските изпити по специалността ТРЕНЬОР ПО ДОДЖБОЛ .

Консултациите ще се провеждат в периода :
– 15.04.2019 до 05.07.2019 г 
– от понеделник до петък 
– с времетраене от 13:00 до 13:45

По реда посочен от НСА : 
– след заплатена такса 
– с предварителна уговорка на тел: 0885 948496

Повече информация за реда на консултациите може да разберете на адрес http://nsa.bg/bg/process/id,3327 .

От 15.04.2019 г. в Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) започват подготвителните консултациите за  кандидатстудентските изпити в тазгодишната кампания за прием.  Пълният график на заниманията може да се види в сайта на НСА www.nsa.bg. Желаещите да ги посещават трябва да изберат желаната подготовка и да се явят (след заплащане на такса) в определения ден и час на съответната консултация.

            Кандидат-студентите имат възможността да посещават консултации, с които да се подготвят за практическия комплексен изпит, изпита по вид спорт, както и за теста по езикова култура в Академията.

           От предстоящата учебна 2019/2020 година НСА допълва широката си гама от спортни специалности с още 4 нови – скейтборд, айкидо, доджбол (народна топка) и кендо. С тях общият брой на спортовете, по които може да се придобие професионална квалификация за треньор, става 69 – впечатляваща цифра в световен мащаб. Такава е и реализацията на завършилите, тъй като дипломата от Академията се признава по цял свят, а голяма част от тях се дипломират и с нова специалност. Това удвоява шансовете им за успешна кариера.

Освен треньор по вид спорт, НСА предлага и други перспективни професионални квалификации, сред които спортен аниматор, спортен мениджър, треньор по бойно-приложна физическа подготовка, треньор по адаптирана физическа активност, треньор по кондиционна подготовка, спортен коментатор, учител по физическо възпитание и кинезитерапевт.

При балообразуването кандидат-студентите имат право на избор – да използват оценката от матура или да държат изпит в Академията, за да постигнат по-висок резултат. Подробна информация за условията и документите за кандидатстване са публикувани в сайта на НСА. Там ще откриете и кандидатстудентския справочник.

Национална спортна академия – кандидатстудентска кампания 2019 вече стартира !
DODGEBALL (народна топка) е под номер 18 в кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия“Васил Левски“ ! Всеки, който желае да изучава СПОРТЪТ ДОДЖБОЛ / DODGEBALL / НАРОДНА ТОПКА може вече да го направи !
Тел.номер за консултации:+359 885 94 84 96Спорт за всички, игра за всеки! Станете част от екипа на НСА и Федерация Народна топка България на адрес….http://www.nsa.bg/bg/page,1725?fbclid=IwAR217HUAuAXzHQwR5gScet2SSAC9IrlBZ4WAzSDqexRbW2d_AK_1IXXkupE

В периода на кандидатстване – от средата на м. юни – документи ще могат да се подават освен в Ректората на НСА, така също и в бюрата към Центъра за кандидатстудентска подготовка и информация, разположени в 28 града из цялата страна.      

Поканете Федерация Народна топка България и във вашето училище, гимназия, университет!

Всяко учебно заведение, което стане част от нашата инициатива “ Play with us!“ до 15.06.2019г. , ще има възможността да участва през месец ОКТОМВРИ в турнир по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP „PLAY WITH US!“ по новите световни правила с 5 топки ! Турнирът ще се проведе в Национална спортна акадения „Васил Левски“(НСА) – Многофункционална спортна зала на 12.10.2019 г. от 09:00 до 16:00. 
Възрастовата граница за ученици на първия турнир DBFB „PLAY WITH US!“ SCHOOL DODGEBALL CUP ще бъде 5-7 клас !

Участвайте в нашата кампания “ Play with us!“!
При нас няма възрастови ограничения. Затова и нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“. Идеален спорт за социални дейности, за малки и гилеми, за родители и приятели.

„Да се справим с агресията в обществото чрез спорта народна топка/Dodgeball.“ – една кампания на Федерация Народна топка България .

Вече посетихме 125 ,128, 36 ,105, 96, 115, 139, 164, 172, 29, 119, 50, 135, 144, 145, 157, 148 училище, ОУ Васил Левски – Правец, ОУ св.св.Кирил и Методий – Драгичево, НУ Станислав Доспевски – Самоков, ЧСОУ ДРИТА, св.св. Кирил и Методий – Велинград, НСУ София , НУКК София, Българско школо….

…. и ни очакват в 10, 62, 30, 31, 35 …! 
Очакват ни още в Пловдив, Варна, Перник, Русе, Плевен ……

От вас се иска само желание, а ние ще представим СПОРТЪТ НАРОДНА ТОПКА/DODGEBALL в удобно за всички време !

Ще ви запознаем с възможностите за развитие при нас, ще ви представим новите световни правила с 5 топки на практика и на теория!

От тази година 2019 сме и специалност за висше образование в НСА и би било чудесно да запознаем кадидатстудентите със спорта DODGEBALL и възможностите за развитие при нас. Ние сме под номер 18 в кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия“Васил Левски“ ! 
Всеки, който желае да изучава СПОРТЪТ ДОДЖБОЛ / DODGEBALL / НАРОДНА ТОПКА може вече да го направи ! 
Спорт за всички, игра за всеки! 
Станете част от екипа на НСА и Федерация Народна топка България на адрес http://www.nsa.bg/bg/page,1725

Свържете се с нас на тел: +359 885 94 84 96 – Kim Reiki

Разберете повече за “ Play with us!“ на адрес: https://www.narodnatopka.com/play-with-us/

С Уважение:

Президент на Федерация Народна топка България

Константин Миладинов- Kim Reiki

    

Няма отговори за "ДОДЖБОЛ в НСА - Започват кандидатстудентските консултации в НСА"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен