Спортът Доджбол от две години е Университетски спорт и е част от АУС АКАДЕМИК !


Програма на летни университетски спортни игри Кранево 2021 – АУС АКАДЕМИК !

Спортът Доджбол от две години е Университетски спорт и е част от АУС АКАДЕМИК ! Федерация Народна топка България ще проведе за първи път плажен турнир по Доджбол в Кранево на 2,3,4 ти Септември за студентите на АУС АКАДЕМИК!

Летните университетски спортни игри Кранево 2021 са финалните състезания на състезателния сезон 2020 – 2021 за университетският спорт. Със заложените седем вида спорт: националните университетски шампионати по плуване 50м. басейн, плажен волейбол, плажен футбол, плажен тенис, състезанията по баскетбол 3×3, тенис на маса и демо варианта на новият доджбол ще бъдат излъчени шампионите в отделните спортове, както и комплексният победител.

Приоритет на игрите са плажните спортове. С особена стойност за студентите без специализирани спортни умения е участието в спортното събитие „плажна щафета”.ЛУСИ Кранево е спортния празник на масовия университетски спорт.

Мероприятието ще се проведе съгласно изискванията на ПРАВИЛНИКА за спортно-състезателна дейност на АУС „Академик” и правилниците на българските федерации по вид спорт, включени в програмата на мероприятието.

Няма отговори за "Спортът Доджбол от две години е Университетски спорт и е част от АУС АКАДЕМИК !"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен