Благодарение на д-р Весела Стойчева спортът Доджбол вече се практикува официално от нейните студенти в УАСГ

Благодарение на д-р Весела Стойчева, която е възпитаник на НСА „Васил Левски“ ( треньор и съдия по плуване ) , която има в допълнение и две магистратури, една от които е Магистър СВП “ Треньор по Доджбол“ , спортът Доджбол вече се практикува официално от нейните студенти в УАСГ .
Спортът Доджбол е университетски спорт от 3-4 г. и е част от АУС „Академик“, благодарение на доцент Злати Джуров, който е и президент на АУС.
Вече три години Доджболът участва в летните университетски игри с една негова разновидност „Доджбол на плаж“. За трите проведени държавни университетски първенства по плажен доджбол, първите две години победители бяха УСАГ (от 10 университетски отбора) – Университетът по архитектура, строителство и геодезия, а на третата година, те останаха на трето място в класирането от 15 университетски отбора, на първо място шампион за 2023 г бе ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЯ , който иска също да направи Доджболът част от живота на техните студенти .
Въобще, Федерация Народна топка България развива спорта все по-успешно в академичните среди. 🙂
Благодаря на всички, които имат очи и сърце да се влюбят в този така атрактивен скоростен спорт ДОДЖБОЛ и да ни помагат. 🙂 Скоро ще превземем всички университети в България 🙂 !
ЩЕ ДОЙДЕМ и ПРИ ВАС !

Федерация „Народна топка – България” е уникален многопосочен проект. Той включва масов и професионален спорт, здравословно хранене, медийни проекции на идеята. Ще се създадат още клубове в цялата страна, които ще издигнат народната топка на национално и международно ниво. Затова предлагаме сътрудничество по пътя към реализация на идеята, която ще ни изведе до Олимп. Има много възможности за популяризиране на марки, продукти и дейности. Имаме нужда от партньор , с който да осъществим бъдещите си планове в дългосрочен аспект на национално и регионално ниво или от партньори , които биха ни помагали за отделни събития или турнири.

ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Директен линк към топките:
  Телефон: 0885948496
  Kim Reiki

  Няма отговори за "Благодарение на д-р Весела Стойчева спортът Доджбол вече се практикува официално от нейните студенти в УАСГ"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен