Вече може да закупувате продуктите на марката чрез нашия онлайн пос терминал. С всяка ваша покупка, вие помагате за развитието на спорта Доджбол /народна топка/ в България.

Вече може да закупувате продуктите на марката чрез нашия онлайн пос терминал. С всяка ваша покупка, вие помагате за развитието на спорта Доджбол /народна топка/ в България.
GOTCHA® – European TradeМark established 2006 Bulgaria!
Европейската търговската марка GOTCHA ® е официален спонсор на Федерация Народна топка България за развитието на спорта ДОДЖБОЛ в България.
Директен линк към топките за доджбол:
🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Това е информация за тези, които желаят да подкрепят Федерация Народна топка България/ Dodgeball Federation Bulgaria! Търсим подходящи партньори, съмишленици, спонсори, дарители, инвеститори за отделни събития или за дългосрочно партньорство!
Предоставям ви линк към информацията за реклама на адрес … https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект “ Народна топка България “ на фондация “ Kim Reiki “ !
Разберете повече за нашата инициатива PLAY WITH US на адрес..https://www.narodnatopka.com/play-with-us/ и за всички наши бъдещи планове за развитието на спорта Доджбол в България!
Реклама – НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®
За повече информация и контакт Kim Reiki :
Email: magicmanstudio@abv.bg
Тел: +359 885 94 84 96
ТОПКИ ЗА ДОДЖБОЛ НА АДРЕС  WWW.GOTCHA.BG

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Още за нас на следните адреси :

  www.gotcha.bg 
  www.narodnatopka.com
  www.mediaplus.bg

  Няма отговори за "Вече може да закупувате продуктите на марката чрез нашия онлайн пос терминал. С всяка ваша покупка, вие помагате за развитието на спорта Доджбол /народна топка/ в България."


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен