ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ „ ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ”

ПОКАНА

ЗА СВИКВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ОБЩО СЪБРАНИЕ

НА СДРУЖЕНИЕ „ ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ”

                               УВАЖАЕМИ  ДАМИ И ГОСПОДА,

Управителят на Сдружение „ Федерация народна топка България”, със седалище ул. „Врабча” № 14, ап.1, гр.София 1000 на основание чл. 26 ал. 1, ал. 2 и ал. 3 от ЗЮЛНЦ и чл. 23 и чл. 26, ал. 5 от Устава на Сдружението,  извънредно Общо събрание на членовете на Сдружението, което ще се проведе на 09.11. 2018 год. Петък от 10 часа в гр. София,  ул. “ВИТОШКА ЗОРНИЦА ” №2, в сградата на Клуб по Народна топка Фюжън Академи, при следния дневен ред:

 1. Приемане на дневния ред на събранието;
 2. Избор на Председател на Общото събрание, протоколчик и преброител;
 3. Приемане на промени в Устава на сдружението;
 4. Избор на Управителен съвет
 5. Календар на спортните събития през 2019 г.
 6. Държавно първенство 2018/2019
 7. Турнир за Купата на България – DBFB cup BULGARIA.
 8. Турнир за купата на Федерация Народна топка България – DBFB cup.
 9. Супер Доджбол Лига на България – SDL – BULGARIA (SUPER DODGEBALL LEAGUE BULGARIA )
 10. Организирането на семинари и инициативи свързани с популяризирането на спорта в страната
 11. Отчет на президента на Федерация Народна топка България за развитието на ФНТБ през 2018 и плановете за развитие на ФНТБ през 2019г.
 12. Отчет пред Управителния съвет на Федерацията на всички президенти на клубове членове на Федерацията и плановете за развитие на всеки един клуб, както и предложения за спортни инициативи свързани със дейността на всеки клуб на местно ниво.
 13. Сътезания свързани с партньорите на Федерацията през сезон 2019 .
 14. Определяне на годишен членски внос
 15. Организирането на събития свързани с петте разновидности на спорта народна топка – в зала, на плаж , на сняг, на батут и навсякъде в природата.
 16. Идеи за привличането на партньори, съмишленици, спонсори, дарители, инвеститори и лица, които биха желали да помагат благотворително за развитието на народна топка.
 17. Национална спортна академия “ Васил Левски “ и Федерация народна топка България – народна топка спорт за висше образование и високи постижения .
 18. Приемането на нови членове – клубове по народна топка , изисквания за кандидатите.

 

Поканват се всички членове, лично или чрез упълномощени представители, да присъстват на Общото събрание.

Материалите за Общото събрание на сдружението са налични на адреса на управление, като могат да бъдат получени и/или да се запознаете с тях всеки работен ден от от 10 часа до 16 часа или ще бъдат предоставени по електронен път чрез имейл до всеки управител на спортнен клуб по народна топка член на Федерация Народна топка България.

Юридическите лица, членове на сдружението, участват в Общото събрание чрез законните си представители или чрез писмено упълномощени  за това лица.

При липса на кворум  на основание чл. 23 ал. 5 от Устава и чл. 27  от ЗЮЛНЦ, Общото събрание ще се проведе в същия ден, на същото място и при същия дневен ред от 11  часа.

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ „ ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ”"


  Искаш да кажеш нещо??

  HTML е позволен