Участвайте в нашата кампания ” Play with us!”!


“Play with us! ”  е част от нашата кампания ” ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА! СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ!”. 

Поканете Федерация Народна топка България и във вашето училище, гимназия, университет!

Участвайте в нашата кампания ” Play with us!”! Ще ви запознаем с новите световни правила на спорта народна топка, ще ви разкажем за плановете ни, ще поиграем DODGEBALL !
При нас няма възрастови ограничения. Затова и нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”. Идеален спорт за социални дейности!


Вече посетихме :

– 125, 128, 36, 105, 115, 96 училище и ни очакват вeче 139, 172, 164 ….!


От тази година 2019 сме и специалност за висше образование в НСА и би било чудесно да запознаем кадидатстудентите със спорта DODGEBALL и възможностите за развитие при нас.


Всяко учебно заведение, което стане част от нашата инициатива ” Play with us!”, ще има възможността да участва през месец ОКТОМВРИ и в турнир по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP “PLAY WITH US!” по новите световни правила с 5 топки !

От вас се иска само желание, а ние ще представим СПОРТЪТ НАРОДНА ТОПКА/DODGEBALL в удобно за всички време !

Ще ви запознаем с възможностите за развитие при нас, ще ви представим новите световни правила с 5 топки на практика и на теория!

Свържете се с нас на тел: +359 885 94 84 96

Здравейте, г-н / жа Директор !

   Надявам се, че моето предложение ще помогне за успешната Ви работа в трудната сфера „Образование“ и в още по-трудната – „Възпитание“.

    Казвам се Константин Миладинов – Ким Рейки  и съм Президент на Федерация „Народна топка България“. В нашия спорт няма възрастови ограничения и всеки отбор може да се състезава с три състава – мъже, жени и смесен състав. „Народна топка“ е идеален за социални дейности и инициативи. 

    Представям ви една наша инициатива – ” Да се справим с агресията в обществото чрез спорта „Народна топка. Спорт за всички, игра за всеки !”. Част от тази инициатива беше един семинар през 2018 година, на който запознахме група учители по физическо възпитание с нашия спорт, с новите световни правила на играта с 5 топки и им представихме спорта на практика. Показахме и специалните топки за спорта „Народна топка“, които за първи път идват в България. Те са от плат, леки са, меки и безболезнени при удар.

  Много бихме искали с Ваша помощ и  Вашето учебно заведение  да се включи в нашата инициатива. Екип от Федерация „Народна топка България“ посещава учебни заведения и запознава ученици (студенти) със спорта народна топка ( DODGEBALL ) . Вече присъствахме в учебни часове по физическо възпитание на редица училища в различни райони в град София.

  Конкретното ни предложение е : Да ни разрешите да представим спорта Народна топка в поне три последователни учебни часа в определен от Вас ден и час във Вашето училище. Идеята е да запознаем ученици в различни възрасти от 4 – 8 клас и 8-12 клас , за да усетят динамиката на играта и да им представим възможностите за развитие на спорта в България и извън нея. Това е една от първите стъпки, които ще ни помогнат в краткосрочен план да организираме и Градски турнир по Народна топка между училищата в София. На срещата /според правилата в училището Ви/ може да бъде  поканен и всеки ученик, учител и родител, който иска да научи повече за Dodgeball .

Всяко учебно заведение, което стане част нашата инициатива ” Play with us!”, ще има възможността да участва и в турнира по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP “Play with us!” по новите световни правила с 5 топки !

 „Народна топка“ вече официално е специалност за висше образование в Националната спортна академия “Васил Левски” от учебната 2019/20 година. 

Ще се радвам да изградим добри партньорски отношения.

Законът за защита на личните данни ни задължава да поискаме разрещение от вас , в случай че имаме мероприятие, да си направим снимки с мобилните телефони от занятието с децата , за да отразим събитието на сайта на федерацията и в страницата ни във фейсбук.

Ако искате да получите повече информация за нас, може да го направите на следния адрес ….    https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/  

Топките за народна топка са специални и единствено ние разполагаме с тях. Те са от плат, леки, меки и при удар са безболезнени. За първи път в историята на този спорт в България има такива топки. Това е линк към тях …..   https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Нашата страница във фейсбук е на адрес … https://www.facebook.com/DodgeballFederationBulgaria/

Моят профил във фейсбук е на адрес… https://www.facebook.com/KimReiki

Ще се радвам в най-скоро време да се свържете с мен . Телефонният номер за контакт е +359 885 94 84 96 ! 

С уважение:

Президент на Федерация Народна топка България

Константин Миладинов-Ким Рейки

Kim Reiki – President DBFB

w

Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Федерация НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ 
( DODGEBALL FEDERATION BULGARIA – DBFB ) 
започва набирането на състезатели за клубовете по народна топка от следните възрастови групи :

– 7 – 9г. по българските правила / по новите DODGEBALL правила с 5 топки 
– 10 – 12г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 13 -15г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 16 – 18г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– над 18 г. на професионално ниво без възрастови ограничения по новите DODGEBALL правила с 5 топки

„Вашата работа е да откриете своя свят и след това да го дадете с цялото си сърце на другите“ Буда
Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Това е и момента да съобщя, че Народна топка официално е специалност за висше образование в Академията и от 2019/20 , всеки млад човек, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност Народна топка/DODGEBALL. 
Федерация Народна топка България благодари за доверието, което ни гласува професор д-р г-н Пенчо Гешев – ректор, професор Николай Изов – знам.ректор, професор Татяна Янчева, професор Красимир Петков и целият факултативен съвет на Национална спортна академия Васил Левски! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Вече сме част от спортната история на България!

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за спонсори, дарители, инвеститори, партньори и съмишленици в случай,че има интерес. https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект ” Народна топка България ” на фондация ” Kim Reiki ” !

Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

За контакт :

magicmanstudio@abv.bg , +359885 94 84 96 – Kim Reiki

Няма отговори за "Участвайте в нашата кампания " Play with us!"!"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен