Казвам се Варта Шербечян

Народна топка – любимата игра на моето детство! Здравейте!

Казвам се Варта Шербечян и съм родител на три прекрсни деца. За нашето семейство спортът е много важен, защото освен че е от основно значение за доброто ни физическо състояние, той изгражда волеви и борбен характер, учи ни на упоритост, устойчивост, дисциплина, както и на много други положителни качества. Мисля, че грижата за физическото ни здраве трябва да бъде възпитавана в децата  от най – ранна детска възраст. Това е една предпоставка те да растат здрави, силни и успешни. С Константин КIm Reiki се запознах във връзка с неговата инициатива – създаване на Федерация Народна топка България.

Казвам се Варта Шербечян и съм родител на три прекрсни деца.

Казвам се Варта Шербечян и съм родител на три прекрсни деца.

Тази инициатива е изключително стойностна и е едно голямо благо за  нашите деца, които в днешно време биват погълнати от компютърните приключения. Физическата активност на децата е все по- малка, което води до затлъстяване и наднормено тегло. Ето защо мисля, че изграждането на клубове по народна топка във всеки български град е страхотна идея.

Народна топка е прекрасен спорт и забавление за децата и техните родители! Това е игра грижеща се за нашето здраве,  учеща ни на толерантност, колегиалност и работа в екип. Поради тази причина изцяло подкрепям инициативата на Kim Reiki за изграждане на клубове по народна топка в цялата страна.

С нетърпение Ви очакваме и във Варна! Успех, KIm Reiki!

Варта Шербечян

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

1 Отоговор за "Казвам се Варта Шербечян"

  • comment-avatar
    Т. Харбалиева
    юни 20, 2016 (7:36 am)
    Отговори

    Успех в начинанието! Страхотна инициатива!


Искаш да кажеш нещо??

HTML е позволен