Първата фотосесия, посветена на идеята „НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®”!

Първата фотосесия, посветена на идеята „НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®”!

На сайта вече можете да видите резултата от първата фотосесия, посветена на идеята „Народна топка”.  Непосредствеността на малките модели и майсторството на фотографа Лазар Гушев ни дават финален продукт, представящ посланието на Кim Reiki – чрез народната топка да възпитаме у децата идеята за здраве чрез спорт и колективизъм. Композициите са наситени с динамика, усмивки и красота.
Децата са облечени с брандирани с логото на „Народна топка България®” фланелки и позират с одобрените от  Европейската федерация топки за популярната игра. Първата среща на моделите с обектива предизвика леко стъписване, но веселите цветове на фланелките и топките определиха настроението и играта започна само след пет минути. Родителите  също се включиха в играта и студиото от място за фотосесия се превърна в спортна арена, на която победиха, разбира се, децата. Благодарим още веднъж на родителите Ива Николова, Йордан Терзиев и Виолета Варадинова за това, че отделиха време в съботния ден за една добра кауза. Специални благодарности за подкрепата най-много  на големите малки победители с огромни чисти сърца –

  Люба, Марио, Емануела, Симона и Део!

www.www.narodnatopka.com

НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Привърженици на идеята за възраждането на народна топка стават все повече хора. Замисълът да превърнем този спорт в професионален поражда много добронамерени усмивки. Целта на фондация „Ким Рейки” е народната топка да бъде общодостъпно занимание без големи разходи за игрища и пособия. Чрез любителските отбори постепенно ще се търси повишаване на нивото. Ще се канят треньори и играчи от други страни, които ще показват основните двигателни умения и ще споделят опита си за изграждането на професионални отбори.

www.www.narodnatopka.com

НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

На страницата сложихме и някои репортажни снимки от състезания по народна топка, проведени наскоро в различни български селища. Ако имате интересни фотографии и можете да разкажете за вашия отбор, очакваме вашите писма на адреси …..

  kimreiki@kimreikifoundation.com

  angel@kimreikifoundation.com

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

www.www.narodnatopka.com

НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФОНДАЦИЯ“КИМ РЕЙКИ“

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio ltd , Ангел Киряков –    www.mediaplus.bg 

Няма отговори за "Първата фотосесия, посветена на идеята „НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®”!"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен